+deen 732 Опубліковано: 2 лютого, 2015 Так сподобалося, що захотілось поділитись 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 138 Опубліковано: 2 лютого, 2015 В Днепропетровской области в ДТП погиб лидер группы "Скрябин" Андрей "Кузьма" Кузьменко. Об этом сообщает пресс-служба ГАИ МВД Украины. Хороший был человек... 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
заDOOMчивый 10 722 Опубліковано: 2 лютого, 2015 В Днепропетровской области в ДТП погиб лидер группы "Скрябин" Андрей "Кузьма" Кузьменко. Об этом сообщает пресс-служба ГАИ МВД Украины. Хороший был человек... Без комментариев: 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 138 Опубліковано: 2 лютого, 2015 Вот клип, по злой иронии судьбы на 1 минуте 08 секунде проезжает такой же молоковоз, который оборвал жизнь этого замечательного Человека: А в песне такие слова: Моя країна має Київ, Волинь і Карпати, Донбас і Чорне море, Одесу і Львів. І в ній живуть на повну ногу лиш одні депутати, Всі інші грають ролі у кіно про лохів. Стиснувши зуби всі стоять і пропускають кортежі, За місяць заробляють тільки фляжку вина. Найбільша радість Українця - дотягнути до завтра, Ми всі давно в окопах, хоча це не війна. И это им было сказано еще за год до второго Майдана... Царствия Небесного его душе. Мы будем помнить и слушать... как до сих пор слушаем Майка Науменко, Виктора Цоя, Александра Башлачева, Александра Непомящего и всех талантливых людей, которые уже не с нами. 15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
заDOOMчивый 10 722 Опубліковано: 2 лютого, 2015 Вот клип, по злой иронии судьбы на 1 минуте 08 секунде проезжает такой же молоковоз, который оборвал жизнь этого замечательного Человека: Мистика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irisa 1 852 Опубліковано: 2 лютого, 2015 За кілька днів до смерті Андрія "Кузьми" Кузьменка у ДТП, його гурт "Скрябін" випустив у світ пісню під назвою "Кінець фільму". Пісню планували включити до попереднього альбому групи, але цього не сталося, і вона лишилася чекати свого часу. Про це інформують наші колеги з ТСН.Ця робота стала першим оприлюдненим синглом із альбому, який мав стати 21-м студійним повноформатником у дискографії гурту.Цікаво, що пісню "Кінець фільму" записали ще 2014 року та планували включити у платівку "25", символічно приурочену до 25-річного ювілею творчої діяльності гурту. Але з рештою, коли цього не сталося, трек лишився чекати свого часу. "А зараз вже кінець трасиМашину у гаражА зараз вже кінецьА зараз вже кінець фільмуА зараз вже кінець." Це слова з останньої пісні гурту "Скрябін": http://www.volynnews.com/news/society/kinets-filmu-ostannia-pisnia-kuzmy-skriabina/ Вечная память..Царствия небесного его душе. 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
The Good 2 410 Опубліковано: 3 лютого, 2015 Когда слушаю эту песню, на глаза наворачиваются слезы. Песня вышла, когда моя мама ушла. Да и по возрасту мы с Кузьмой схожи. Прям берет за душу... Скрябін - Мам (Full HD): http://youtu.be/Xpmf7UQGZjM 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vvvvv 6 805 Опубліковано: 4 лютого, 2015 Сегодня перестали работать карты Надры. Я часа 3 про себя напевала эту песню. Вечером прочитала на ветке "Про" слова Моцарта Надеюсь, это лишь предположения. И ОНИ... не такие законченные сволочи, и , в конце концов, не такие уж умные... Жаль, но они всё-таки умные... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vvvvv 6 805 Опубліковано: 4 лютого, 2015 В Днепропетровской области в ДТП погиб лидер группы "Скрябин" Андрей "Кузьма" Кузьменко. Об этом сообщает пресс-служба ГАИ МВД Украины. Царство небесное. По иронии судьбы у меня в планшете было всего 4 песни загружено, в длительных поездках я 3 дня подряд слушала их "до дыр", пока не садилась батарея... Среди них эта, даже не знаю, почему и откуда она у меня взялась. Музыка молодости... И очень точно передавала моё ощущение от чужого города. В понедельник у меня был шок от этой новости... 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 138 Опубліковано: 4 лютого, 2015 С легкой руки Админа: 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах