Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Центами брати на вагу. Ччи цього чи наступного року карбування центів припиняється.

ПС якщо що, то одноцентові монети в США чомусь не поважають - розкидають на паркінгах. Не бути ім мільонерами

• 2 місяці потому...
Опубліковано (змінено)

Я так понимаю , банки берут что белые , что новые в одну цену , если норм состояние . Ну а обменки и берут с дисконтом . 

Змінено користувачем taurenx
Опубліковано
В 07.09.2025 в 14:55, ІгорVarash сказал:

Приймають зараз термінали $ зразку 96р.?

Термінал Привату у мене прийняв по 100 та по 50 серії 96 року з першого разу.На касах різних банків(Ощад,Сенс,Акцент)під будь-яким приводом відмовляли....

Опубліковано
18 годин назад, КОВАЛЕВА сказав:

Термінал Привату у мене прийняв по 100 та по 50 серії 96 року з першого разу.На касах різних банків(Ощад,Сенс,Акцент)під будь-яким приводом відмовляли....

Ви смієтесь? Вже давно все зроблено, жалкую що раніше купляв і дуже багато купляв 2006р. Зараз 5к$ 96 жодна не повернув. Це просто тут якось читав що оновлювали термінали приватну і вже не пам'ятаю яких номіналів не приймав, в можливо як завжди збрехали. 

• Не розумію 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано
3 години назад, ІгорVarash сказав:

Ви смієтесь? Вже давно все зроблено, жалкую що раніше купляв і дуже багато купляв 2006р. Зараз 5к$ 96 жодна не повернув. 

про що Ви пишите?

що купили старі і їх не прийняв термінал? 

3 години назад, ІгорVarash сказав:

Це просто тут якось читав що оновлювали термінали приватну і вже не пам'ятаю яких номіналів не приймав, в можливо як завжди збрехали. 

???

Опубліковано (змінено)
В 14.09.2025 в 20:25, Moskit сказав:

про що Ви пишите?

що купили старі і їх не прийняв термінал? 

???

На форумі була тут розмова, я читав. Що термінал не приймає $ білий, бо обновили термінали, а раніше приймали всі без винятку.

Змінено користувачем ІгорVarash
Опубліковано
27 хвилин назад, ІгорVarash сказав:

На форумі була тут розмова, я читав. Що термінал не приймає $ білий, бо обновили термінали, а раніше приймали всі без винятку.

зрозуміло)

якщо "білий" долар цілий, без олійних плям, пліснявки, масивних плям фармби, шматків скочу  - термінал в 95% прийме. Можливо не з першого разу, треба спробувати ще або шукати інший. Регіон теж може мати значення.

Особисто використовую термінали для "перефарбування"; процес не швидкий, є обмеження по сумі, але схема робоча

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...