ZzzZzzZzz Опубліковано 25 червня, 2025 Опубліковано 25 червня, 2025 Центами брати на вагу. Ччи цього чи наступного року карбування центів припиняється. ПС якщо що, то одноцентові монети в США чомусь не поважають - розкидають на паркінгах. Не бути ім мільонерами Цитата
ІгорVarash Опубліковано 7 вересня, 2025 Опубліковано 7 вересня, 2025 Приймають зараз термінали $ зразку 96р.? 1 1 1 Цитата
taurenx Опубліковано 7 вересня, 2025 Опубліковано 7 вересня, 2025 (змінено) Я так понимаю , банки берут что белые , что новые в одну цену , если норм состояние . Ну а обменки и берут с дисконтом . Змінено 7 вересня, 2025 користувачем taurenx Цитата
taurenx Опубліковано 8 вересня, 2025 Опубліковано 8 вересня, 2025 Сейчас, вообще, по городам как скачет разница между белым / синим ? Цитата
КОВАЛЕВА Опубліковано 13 вересня, 2025 Опубліковано 13 вересня, 2025 В 07.09.2025 в 14:55, ІгорVarash сказал: Приймають зараз термінали $ зразку 96р.? Термінал Привату у мене прийняв по 100 та по 50 серії 96 року з першого разу.На касах різних банків(Ощад,Сенс,Акцент)під будь-яким приводом відмовляли.... 1 1 Цитата
ІгорVarash Опубліковано 14 вересня, 2025 Опубліковано 14 вересня, 2025 18 годин назад, КОВАЛЕВА сказав: Термінал Привату у мене прийняв по 100 та по 50 серії 96 року з першого разу.На касах різних банків(Ощад,Сенс,Акцент)під будь-яким приводом відмовляли.... Ви смієтесь? Вже давно все зроблено, жалкую що раніше купляв і дуже багато купляв 2006р. Зараз 5к$ 96 жодна не повернув. Це просто тут якось читав що оновлювали термінали приватну і вже не пам'ятаю яких номіналів не приймав, в можливо як завжди збрехали. 1 1 1 Цитата
Moskit Опубліковано 14 вересня, 2025 Опубліковано 14 вересня, 2025 3 години назад, ІгорVarash сказав: Ви смієтесь? Вже давно все зроблено, жалкую що раніше купляв і дуже багато купляв 2006р. Зараз 5к$ 96 жодна не повернув. про що Ви пишите? що купили старі і їх не прийняв термінал? 3 години назад, ІгорVarash сказав: Це просто тут якось читав що оновлювали термінали приватну і вже не пам'ятаю яких номіналів не приймав, в можливо як завжди збрехали. ??? 1 Цитата
ІгорVarash Опубліковано 16 вересня, 2025 Опубліковано 16 вересня, 2025 (змінено) В 14.09.2025 в 20:25, Moskit сказав: про що Ви пишите? що купили старі і їх не прийняв термінал? ??? На форумі була тут розмова, я читав. Що термінал не приймає $ білий, бо обновили термінали, а раніше приймали всі без винятку. Змінено 16 вересня, 2025 користувачем ІгорVarash 1 1 Цитата
Moskit Опубліковано 16 вересня, 2025 Опубліковано 16 вересня, 2025 27 хвилин назад, ІгорVarash сказав: На форумі була тут розмова, я читав. Що термінал не приймає $ білий, бо обновили термінали, а раніше приймали всі без винятку. зрозуміло) якщо "білий" долар цілий, без олійних плям, пліснявки, масивних плям фармби, шматків скочу - термінал в 95% прийме. Можливо не з першого разу, треба спробувати ще або шукати інший. Регіон теж може мати значення. Особисто використовую термінали для "перефарбування"; процес не швидкий, є обмеження по сумі, але схема робоча 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.