Аид Опубліковано 6 лютого Опубліковано 6 лютого 7 часов назад, Totolya сказал: это кстати к вопросу что рф не бьет тяо, потому что для него нет целей Та было бы желание найти. 2 Цитата
Аид Опубліковано 6 лютого Опубліковано 6 лютого Сутки как на ЛБС полностью погашен Starlink с обеих сторон. «Кто еб..ся в дождь и грязь? Доблестная связь!» Маск погасил боле полляма терминалов. 1 1 2 Цитата
shelsoft Опубліковано 6 лютого Опубліковано 6 лютого 11 часов назад, Fat Point сказал: Информацию про энергетические объекты,которые тогда были ещё целые. Давайте думать вместе Хотя .. а таки, чо тут думать и чмокая пальцами конспирологию мацать? (*) Для начала тут (*) к Вам не относится. Сам часто попадаюсь Цитата
Олександрм Опубліковано 6 лютого Опубліковано 6 лютого 5 годин назад, Аид сказав: Сутки как на ЛБС полностью погашен Starlink с обеих сторон. «Кто еб..ся в дождь и грязь? Доблестная связь!» Маск погасил боле полляма терминалов. Тобі сообщили російські воєнкори що з обох сторін повністю?😂 4 1 Цитата
viking-joss Опубліковано 6 лютого Опубліковано 6 лютого 5 часов назад, Олександрм сказал: Тобі сообщили російські воєнкори що з обох сторін повністю?😂 вы считаете, что все в вакууме живут? У нее вся лента сейчас такая: https://www.facebook.com/maruzvir25 1 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 6 лютого Опубліковано 6 лютого 24 хвилини назад, viking-joss сказав: вы считаете, что все в вакууме живут? У вас логічна помилка) Я вважаю, що те що в когось не працюють не значить, що у всіх і все. Більшість підготовились. Попередження було зазделегідь, а те що связюки в звіробій чухали бейці не значить, що в усіх так. Львіна доля на лбз працювала одразу, зараз всі. Росіяни мечуться шукають альтернатив. Пробують газпром. Але думаю перейдуть на тапіки🤣 2га армія в світі вже трохи через провали в звязку нахватала. 2 Цитата
viking-joss Опубліковано 6 лютого Опубліковано 6 лютого 1 минуту назад, Олександрм сказал: У вас логічна помилка) Я вважаю, що те що в когось не працюють не значить, що у всіх і все. Більшість підготовились. Попередження було зазделегідь, а те що связюки в звіробій чухали бейці не значить, що в усіх так. Львіна доля на лбз працювала одразу, зараз всі. Росіяни мечуться шукають альтернатив. Пробують газпром. Але думаю перейдуть на тапіки🤣 2га армія в світі вже трохи через провали в звязку нахватала. Логическая ошибка у вас - думаете, все уверены, что раз вы военный, то у вас 100% верная информация обо всем. И пытаетесь ею манипулировать. Я знаю, сколько багов и в самих технологиях, и процессах, связанных с их применением, и конечно же, понимала изначально, что проблема эта для украинцев временная. P.S. на тапики давно перешли, но не факт, что только на них. Секретность же 2 Цитата
Олександрм Опубліковано 6 лютого Опубліковано 6 лютого 25 хвилин назад, viking-joss сказав: Логическая ошибка у вас - думаете, все уверены, что раз вы военный, то у вас 100% верная информация обо всем. И пытаетесь ею манипулировать. Я знаю, сколько багов и в самих технологиях, и процессах, связанных с их применением, и конечно же, понимала изначально, что проблема эта для украинцев временная. P.S. на тапики давно перешли, но не факт, что только на них. Секретность же Я на відміну від вас на інформованість про все не претендую. І те що цитуєте, теж читайте уважно, навіть в звіробій 20 відсотків старлінків до відключення було білими. Тут ж писали що в зсу лягли старлінки всі. Щодо російської секретності то не смішіть. Я ж знаю що вони мечуться, і шукають газпромівський звязок і тапіки? Хоч про газпром вперше почув 2 дні тому. 2 Цитата
viking-joss Опубліковано 6 лютого Опубліковано 6 лютого 8 минут назад, Олександрм сказал: Я на відміну від вас на інформованість про все не претендую. Претендуете: 6 часов назад, Олександрм сказал: Тобі сообщили російські воєнкори що з обох сторін повністю?😂 Если бы вы дали сразу развернутый ответ, можно было бы считать, что не претендуете. А насчет вашей претензии насчет моей информированности - то я ведь не гыгыкаю над вашим постом подобно вам, а даю некую инфу, противоречащую вашей, но при этом не утверждаю, что она является полной или обо всем, правда? 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.