Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сутки как на ЛБС полностью погашен Starlink с обеих сторон.

«Кто еб..ся в дождь и грязь? Доблестная связь!»

Маск погасил боле полляма терминалов.

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
11 часов назад, Fat Point сказал:

Информацию про энергетические объекты,которые тогда были ещё целые.

Давайте думать вместе :party2:
Хотя .. а таки, чо тут думать и чмокая пальцами конспирологию мацать?  (*)
Для начала тут

(*) к Вам не относится. Сам часто попадаюсь 

Опубліковано
5 годин назад, Аид сказав:

Сутки как на ЛБС полностью погашен Starlink с обеих сторон.

«Кто еб..ся в дождь и грязь? Доблестная связь!»

Маск погасил боле полляма терминалов.

Тобі сообщили російські воєнкори що з обох сторін повністю?😂  

Опубліковано
24 хвилини назад, viking-joss сказав:

вы считаете, что все в вакууме живут?

У вас логічна помилка)

Я вважаю, що те що в когось не працюють не значить, що у всіх і все.  Більшість  підготовились. Попередження було зазделегідь, а те що связюки в звіробій чухали бейці не значить, що в усіх так.

Львіна доля на лбз працювала одразу, зараз всі. Росіяни мечуться шукають альтернатив. Пробують газпром.  Але думаю перейдуть на тапіки🤣

2га армія в світі вже трохи через провали в звязку нахватала. 

Опубліковано
1 минуту назад, Олександрм сказал:

У вас логічна помилка)

Я вважаю, що те що в когось не працюють не значить, що у всіх і все.  Більшість  підготовились. Попередження було зазделегідь, а те що связюки в звіробій чухали бейці не значить, що в усіх так.

Львіна доля на лбз працювала одразу, зараз всі. Росіяни мечуться шукають альтернатив. Пробують газпром.  Але думаю перейдуть на тапіки🤣

2га армія в світі вже трохи через провали в звязку нахватала. 

Логическая ошибка у вас - думаете, все уверены, что раз вы военный, то у вас 100% верная информация обо всем. И пытаетесь ею манипулировать.

Я знаю, сколько багов и в самих технологиях, и процессах, связанных с их применением, и конечно же, понимала изначально, что проблема эта для украинцев временная.

P.S. на тапики давно перешли, но не факт, что только на них. Секретность же 

Опубліковано
25 хвилин назад, viking-joss сказав:

Логическая ошибка у вас - думаете, все уверены, что раз вы военный, то у вас 100% верная информация обо всем. И пытаетесь ею манипулировать.

Я знаю, сколько багов и в самих технологиях, и процессах, связанных с их применением, и конечно же, понимала изначально, что проблема эта для украинцев временная.

P.S. на тапики давно перешли, но не факт, что только на них. Секретность же 

Я на відміну від вас на інформованість про все не претендую. 

І те що цитуєте, теж читайте уважно, навіть в звіробій 20 відсотків старлінків до відключення було білими. Тут ж писали що в зсу лягли старлінки всі.

Щодо російської секретності то не смішіть. Я ж знаю що вони мечуться, і шукають газпромівський звязок і тапіки?  Хоч про газпром вперше почув 2 дні тому.

Опубліковано
8 минут назад, Олександрм сказал:

Я на відміну від вас на інформованість про все не претендую. 

Претендуете:

6 часов назад, Олександрм сказал:

Тобі сообщили російські воєнкори що з обох сторін повністю?😂  

Если бы вы дали сразу развернутый ответ, можно было бы считать, что не претендуете.

А насчет вашей претензии насчет моей информированности - то я ведь не гыгыкаю над вашим постом подобно вам, а даю некую инфу, противоречащую вашей, но при этом не утверждаю, что она является полной или обо всем, правда? 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...