Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, Аид сказал:

Списаний...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 минут назад, ZzzZzzZzz сказал:

Списаний...

Фима, ты говоришь обидно

• Хаха 3
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

15 минут назад, Аид сказал:

Фима, ты говоришь обидно

В мене кицю звати Гоцман Давід Маркович, так шо нє нада бульку дуть

• Хаха 3

Поділитися повідомленням

2 часа назад, Олександрм сказал:

(Зара перекидають в піхоту всякі тилові підрозділи : з мед частин, з ремонтних з авіаційних)

принцип- придатні в піхоту, не придатні в ремонтники і медики) з усіма наслідками .

Так воно і є. Але ж чи поможе? Воювати ніхто не хоче. Сусідів з рембату необережно попередили, що завтра вони всі їдуть в бойову. Результат - "рекорд" більше 50% лічного состава в СЗЧ на слідуючий день. .... (Признаюсь чесно. Трошки завідую. Хлопці такі будуть жить)

Нас вже "пакували" за пару годин під "наглядом". Усі равно шість по дорозі уйшли в "поля". Третю неділю военніки не видають на руки і пересчитують). Всі брешуть. Без кінця. Ніхто вже нікому не віре. 

Тему виїхать "покопать окопи" і опинитися на "нулі" вже народ давно розкусив.

От в мене питання, скільки людей в % після таких переведень дійсно стане тою силою, яка зупинить клятого окупанта. Чи це вже конвульсії.

Боєць з 2014 року каже: Заградотрядам быть!" Так то шо під канец прєдставлєнія ми ще будемо і друг в друга стрілять? Біда.

Ребята на граждаке хто за перемогу і за граніци 91 года?, айда сюда до нас. Нам вас так нє хватает. Давайте міняться, я додому, а вас троє сюда вместо мене. Ау, потріоти!? Бо тут вже багато хто совсєм не патріотично каже: краще в тюрьму, але живим останусь. Нам як ніколи треба ваша підтримка.

Ходят слухі що если долго в армії, то станешь дурачком. Чи не підхватив я цю заразу?

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Сумно 3

Поділитися повідомленням

Домой хочеться. Те хто сидит дома не поймут. Когда разок на день отпустили, я был рад в родном городе встретить даже бомжа-алкаша, который раньше всегда только раздражал. От радости даже денег ему насыпал.

Всем скорейшего мира и разума!

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Подобається 2

Поділитися повідомленням

29 минут назад, flygti сказал:

Так воно і є. Але ж чи поможе? Воювати ніхто не хоче. Сусідів з рембату необережно попередили, що завтра вони всі їдуть в бойову. Результат - "рекорд" більше 50% лічного состава в СЗЧ на слідуючий день. .... (Признаюсь чесно. Трошки завідую. Хлопці такі будуть жить)

Нас вже "пакували" за пару годин під "наглядом". Усі равно шість по дорозі уйшли в "поля". Третю неділю военніки не видають на руки і пересчитують). Всі брешуть. Без кінця. Ніхто вже нікому не віре. 

Тему виїхать "покопать окопи" і опинитися на "нулі" вже народ давно розкусив.

От в мене питання, скільки людей в % після таких переведень дійсно стане тою силою, яка зупинить клятого окупанта. Чи це вже конвульсії.

Боєць з 2014 року каже: Заградотрядам быть!" Так то шо під канец прєдставлєнія ми ще будемо і друг в друга стрілять? Біда.

Ребята на граждаке хто за перемогу і за граніци 91 года?, айда сюда до нас. Нам вас так нє хватает. Давайте міняться, я додому, а вас троє сюда вместо мене. Ау, потріоти!? Бо тут вже багато хто совсєм не патріотично каже: краще в тюрьму, але живим останусь. Нам як ніколи треба ваша підтримка.

Ходят слухі що если долго в армії, то станешь дурачком. Чи не підхватив я цю заразу?

Ви ж у Долгінцево жили..якщо я все правильно пам'ятаю... і поради з автономного писали... ви підприємець у роздрібній торгівлі були... правильно? чи я щось плутаю?

Поділитися повідомленням

1 година тому, flygti сказав:

Воно було в нас одразу, інакше що б ми тут робили?🤣

В мене того року знайомого обмеженого без почки з мед роти послали виносити трупи.

Це ж не воювати) .після першої ходки на передок він дав на лижі. Вже рік дома таксує, таксі не зупиняють.

Змінено користувачем Олександрм

Поділитися повідомленням

1 час назад, Олександрм сказал:

Воно було в нас одразу, інакше що б ми тут робили?🤣

Питання: що робити, коли настане мир?

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз