NWEN Опубліковано 2 лютого, 2025 Опубліковано 2 лютого, 2025 А ведь я же предупреждал, и куча людей поумнее меня тоже. Что будем делать, когда горячие головы начнут переступать закон? У кого какие предложения, кроме как стараться не находиться рядом с людьми склонными к нарушению закона? Ну да ладно, чего это я, пока еще можно пребывать в благости... Как говорят, не говорил Буданов, времени у нас там до лета или вроде того? Я же правильно вспомнил что он не говорил, или ошибаюсь? 3 3 Цитата
Олександрм Опубліковано 2 лютого, 2025 Опубліковано 2 лютого, 2025 (змінено) 1 годину назад, NWEN сказав: А ведь я же предупреждал, и куча людей поумнее меня тоже. Что будем делать, когда горячие головы начнут переступать закон? Це просто новий виток. Далі система тцк буде ще більше переступати закон. Шо тут можно робити? Змінено 2 лютого, 2025 користувачем Олександрм Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 2 лютого, 2025 Опубліковано 2 лютого, 2025 9 часов назад, Олександрм сказал: Це просто новий виток. Далі система тцк буде ще більше переступати закон. Шо тут можно робити? Парламент (і де-які ГО) анонсує нові підходи до рекрутингу добровольців... Грошима заманювати будуть. Все, як у росії Бо ці ГО вже проаналізували провал мобілізації... Що-правда в розрізі яких даних і що вони там аналізували - невідомо😉 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 2 лютого, 2025 Опубліковано 2 лютого, 2025 9 часов назад, ZzzZzzZzz сказал: Парламент (і де-які ГО) анонсує нові підходи до рекрутингу добровольців... Грошима заманювати будуть. Все, як у росії А тим хто вже в мишоловці добавляти будуть чи це тільки для нових клієнтів? Поки грошей стає тільки менше. 1 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 2 лютого, 2025 Опубліковано 2 лютого, 2025 15 минут назад, Олександрм сказал: А тим хто вже в мишоловці добавляти будуть чи це тільки для нових клієнтів? Поки грошей стає тільки менше. Нажаль, навряд чи збільшать існуючі виплати... Анонсують замануху новим добровольцям. А старим - сподіватись на закон про демобілізацію🤕. Колись буде Цитата
Totolya Опубліковано 2 лютого, 2025 Опубліковано 2 лютого, 2025 ребята, не в ту сторону думаете, дадут реальное право тцк отстреливать за неповиновение 1 1 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 2 лютого, 2025 Опубліковано 2 лютого, 2025 (змінено) 7 минут назад, Totolya сказал: ребята, не в ту сторону думаете, дадут реальное право тцк отстреливать за неповиновение І будуть червоні півні, і вила і "веселі, брате, часи настали" Подадуть в новинах як сепаратизм і непокору владі. А те, що влада належить народу і ніхто не має права узурповувати владу, так це ж на паузі Змінено 2 лютого, 2025 користувачем ZzzZzzZzz Доповнено 3 Цитата
Totolya Опубліковано 2 лютого, 2025 Опубліковано 2 лютого, 2025 6 минут назад, ZzzZzzZzz сказал: І будуть червоні півні, і вила і "веселі, брате, часи настали" Подадуть в новинах як сепаратизм і непокору владі. А те, що влада належить народу і ніхто не має права узурповувати владу, так це ж на паузі не будут вилы. сейчас современными спецслужбами все это купируется быстро, жестко и тихо. еще больше года назад были новости, что кому-то из тцк голову проломили, ударили, наехали. были новости что целое село не пускает тцк, что цыгане блокируют тцк, и так далее. и после каждой такой новости были предсказания - "ну вот и все, ну вот и началось, это только начало, теперь пойдет по всей стране". а ничего не идет. спецслужбы работают. 1 1 1 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 2 лютого, 2025 Опубліковано 2 лютого, 2025 10 минут назад, Totolya сказал: не будут вилы. сейчас современными спецслужбами все это купируется быстро, жестко и тихо. еще больше года назад были новости, что кому-то из тцк голову проломили, ударили, наехали. были новости что целое село не пускает тцк, что цыгане блокируют тцк, и так далее. и после каждой такой новости были предсказания - "ну вот и все, ну вот и началось, это только начало, теперь пойдет по всей стране". а ничего не идет. спецслужбы работают. Вендетту ніхто не відміняв... Око за око Цитата
Аид Опубліковано 2 лютого, 2025 Опубліковано 2 лютого, 2025 1 час назад, Олександрм сказал: Це просто новий виток. Далі система тцк буде ще більше переступати закон. Шо тут можно робити? Все это шапито с убийствами устроено ради разрешения на применение оружия работниками ТЦК. "ТЦК должны иметь право применять оружие без предупреждения в случае неуважения и угрозы. Требую обязательно вооружать все патрули ТЦК огнестрельным боевым оружием." Вот это говно разгоняют с каждого утюга. 2 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.