alex_agent Опубліковано 8 лютого, 2025 Опубліковано 8 лютого, 2025 (змінено) 41 минуту назад, Олександрм сказал: В чому біда? ) що війна? звідки набрати молодших офіцерів коли армія розрослась в 5 раз? І шанси в мол офіцерів на виживання не набагато вищі ніж в рядових? А майора пенсіонера на посаду капітана взяти можно лиш за його згодою) я іще добавлю що вже маю 3 воса (офіцерські спеціальності) ніяк не повязані одна з одною))) На першу тіпа вчився 2 роки (1день в тиждень, 24р тому), на 2гу 40 днів в 2022, а по 3й взагалі походу діла))) Беда в том, что про то, где брать младших офицеров и как мобилизовать военных пенсов и еще про много чего другого властям надо было думать до того, как решили "просто продолжать воевать" весной 2022, а еще лучше - вообще задолго до войны Зеленскому надо было думать, а стоит ли бесить "русского медведя" и хватит ли "мяса" если он взбесится ? Я уже приводил график динамики открытых дел по отказникам - дальше будет только хуже, количество отказников будет расти и таких дел будет еще больше. Через год воевать будет просто некому. От того что вы освоите еще десяток вос - вы сможете воевать за тринадцатерых типа как Смоллетт ? Змінено 8 лютого, 2025 користувачем alex_agent 4 1 1 5 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 8 лютого, 2025 Опубліковано 8 лютого, 2025 (змінено) 49 минут назад, Олександрм сказал: В чому біда? ) що війна? звідки набрати молодших офіцерів коли армія розрослась в 5 раз? І шанси в мол офіцерів на виживання не набагато вищі ніж в рядових? А майора пенсіонера на посаду капітана взяти можно лиш за його згодою) я іще добавлю що вже маю 3 воса (офіцерські спеціальності) ніяк не повязані одна з одною))) На першу тіпа вчився 2 роки (1день в тиждень, 24р тому), на 2гу 40 днів в 2022, а по 3й взагалі походу діла))) В мене колєга вже 9! ВОСів поміняв. Третій срок мотає. А думка все та ж: дємбєль кагда? В маю PS 50 років вже людині. Зі всіма супутніми діагнозами, і діти вже 20+ Змінено 8 лютого, 2025 користувачем ZzzZzzZzz Додано постскриптум 2 Цитата
Олександрм Опубліковано 8 лютого, 2025 Опубліковано 8 лютого, 2025 1 годину назад, alex_agent сказав: . От того что вы освоите еще десяток вос - вы сможете воевать за тринадцатерых типа как Смоллетт ? Я за 3х. І без шуток. ) того і на грані ,од безсоння 1 годину назад, ZzzZzzZzz сказав: PS 50 років вже людині. Зі всіма супутніми діагнозами, і діти вже 20+ В мене зара 2. Меншій було в листопаді 22 коли я пішов рік, старша на 1,5 р старша ... за весь час 35 днів мене бачили. Виростуть чужі.( 3 Цитата
Аид Опубліковано 8 лютого, 2025 Опубліковано 8 лютого, 2025 35 минут назад, Олександрм сказал: Я за 3х. І без шуток. ) того і на грані ,од безсоння В мене зара 2. Меншій було в листопаді 22 коли я пішов рік, старша на 1,5 р старша ... за весь час 35 днів мене бачили. Виростуть чужі.( Дык кричали с 2004 и 2014 чемодан вокзал. Многие уехали или остались но не хотят. Посему кто кричал тот пусть и разгребает. И говорит спасибо шо многие кто служил сохраняют нейтралитет. Ибо могли дать столько целей... 1 2 3 Цитата
alex_agent Опубліковано 9 лютого, 2025 Опубліковано 9 лютого, 2025 1 час назад, Олександрм сказал: Я за 3х. І без шуток. ) того і на грані ,од безсоння И сколько вы так еще протянете, сможете еще несколько лет или даже десятилетий, как предполагает к примеру @Totolya ? Если не боитесь - опишите пожалуйста ваше личное отношение к Зеленскому и остальному высшему командному составу. 2 1 Цитата
San4es Опубліковано 9 лютого, 2025 Опубліковано 9 лютого, 2025 1 час назад, Олександрм сказал: Я за 3х. І без шуток. ) того і на грані ,од безсоння В мене зара 2. Меншій було в листопаді 22 коли я пішов рік, старша на 1,5 р старша ... за весь час 35 днів мене бачили. Виростуть чужі.( Это стоит того??? Ваше отсутствие? Дети вас не видят, вы не видите их... Цель средства оправдывает??? 2 1 Цитата
Аид Опубліковано 9 лютого, 2025 Опубліковано 9 лютого, 2025 У Трампа на кормежке и пресухе мелькнули Анна Герман и Жулька 2 1 2 Цитата
Популярний пост Олександрм Опубліковано 9 лютого, 2025 Популярний пост Опубліковано 9 лютого, 2025 1 годину тому, alex_agent сказав: И сколько вы так еще протянете, сможете еще несколько лет или даже десятилетий, как предполагает к примеру @Totolya ? Если не боитесь - опишите пожалуйста ваше личное отношение к Зеленскому и остальному высшему командному составу. До зеленського в мене органічне не принятіє. Юмор теж не сприймав. Щодо воєнних керівників багато з них тупо заробляють гроші. Якщо і самі воюють то дорослих синів тримають за кордоном. і якщо не бачать матеріального смислу продовжувати спригують без зазрєній совісті 5 5 1 3 Цитата
Олександрм Опубліковано 9 лютого, 2025 Опубліковано 9 лютого, 2025 1 годину тому, San4es сказав: Это стоит того??? Не бачим це ще не зовсім те слово, ми майже не знайомі одне з одним. Це більш всього бісить. Батьківський інстинкт) Якось не вийшло з мене патріарха, а вже майже 44. Та і сам загалом змінивси, відчуття що ще з 2р і не буде куди вертатись, крім бджіл,😂 випав я вже з того життя, за 2 тижня отпуску в грудні мало кого і хотів бачити, та і тих недовго... 2 1 2 Цитата
Аид Опубліковано 9 лютого, 2025 Опубліковано 9 лютого, 2025 https://youtu.be/0ZoR8rQenKU?si=a5TIEstjNSlyS4m9 Дело, в котором судья на 17 листах расписал о незаконности мобилизации, ТЦК, КМУ, что все Постановления и Указы не имеют юридической силы и т.д. И как итог, оправдательный приговор в отношении обвиняемого по 336 статье УК Украины "Уклонение от воинской службы". Самое известное дело Зиньковского суда Полтавской области № 530/337/23 1 2 8 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.