Ёрмунганд 13 821 Опубліковано: 27 січня, 2017 7 минут назад, Sweet_heart сказал: номер карты дать? По плюсам к посту Свит, АдИн ЧеЛоВеК может узнать, у кого он в игноре 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lyubomyr1707 15 773 Опубліковано: 27 січня, 2017 3 минуты назад, Ёрмунганд сказал: По плюсам к посту Свит, АдИн ЧеЛоВеК может узнать, у кого он в игноре врага нужно знать в лицо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kataleya 9 333 Опубліковано: 27 січня, 2017 18 минут назад, pilulina сказал: - Ви повинні .... ...прям выбешивает... есть люди ,что считают что им кто то, что то должен... ответ прост, без напряга.... 1 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Saver 1 881 Опубліковано: 27 січня, 2017 Глупо-стандартные фразы продавцов в магазинах бытовой техники ! 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 27 січня, 2017 Только что, Saver сказал: Глупо-стандартные фразы продавцов в магазинах бытовой техники ! Вам что-то подсказать? 1 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 27 січня, 2017 7 минут назад, Ёрмунганд сказал: По плюсам к посту Свит, АдИн ЧеЛоВеК может узнать, у кого он в игноре Нінада! я плюсував виключно для заохочення дописувачів! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kataleya 9 333 Опубліковано: 27 січня, 2017 когда мне звонят, интересуясь - или я имею время на разговор, задают вопрос очень часто: -" Ты можешь говорить?" реально через одного так....частенько.... устав с этим бороться, отвечаю: "Да, могу говорить, где-то так с лет двух-трёх!" 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 27 січня, 2017 Ще згадав, ну це з репертуару самі знаєте кого: - на моє глибоке переконання... - на превеликий жаль.... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sweet_heart 3 972 Опубліковано: 27 січня, 2017 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість 1Q1 Опубліковано: 27 січня, 2017 "на протязі", так и хочется найти это окно и закрыть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах