Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 27 січня, 2017 Мабуть не помилюся, якщо скажу, що для кожного існують певні слова або фрази, що є неприємними для сприйняття, дратівливими. Наприклад я терпіти не можу, коли кажуть: - я вас услышал(а) / я вас почув(ла) - нє, а я думав, шо ти глухий! - на самом деле - коли це повторюють в кінці чи на початку кожного речення - как бы - без коментарів і може здатися дивним, але: - Гарного дня! / Хорошего дня! - якась у цьому є фальш, не знаю А які слова(паразити)/фрази дратують вас? 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lasvegas 774 340 Опубліковано: 27 січня, 2017 Псих 1 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
leshasa 40 Опубліковано: 27 січня, 2017 Тема создана психологом для поиска потенциальных психов в предверии весенего обострения 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 27 січня, 2017 3 минуты назад, Lasvegas сказал: Псих Не без того... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pilulina 352 Опубліковано: 27 січня, 2017 - Ви повинні .... ...прям выбешивает... есть люди ,что считают что им кто то, что то должен... 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 27 січня, 2017 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sweet_heart 3 972 Опубліковано: 27 січня, 2017 номер карты дать? 23 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tepluxa 126 Опубліковано: 27 січня, 2017 Доллара в наличии-нет.:) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Timka 759 Опубліковано: 27 січня, 2017 Я лох, лошара... 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lyubomyr1707 15 773 Опубліковано: 27 січня, 2017 7 минут назад, Sweet_heart сказал: номер карты дать? прА мАгнитики забыла,да? 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах