skretch 219 Опубліковано: 27 січня, 2017 16 минут назад, 1Q1 сказал: "на протязі", так и хочется найти это окно и закрыть а це вже далеко не всі знають, українську мову вчити треба було, я, наприклад, досі погано сприймаю львівське "прОшу", замість "що?" або "дякую" 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Saver 1 881 Опубліковано: 27 січня, 2017 Жыты па новому ! Ну и весь остальной трёп наших политиканов ,,, 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
заDOOMчивый 10 722 Опубліковано: 27 січня, 2017 40 минут назад, Kataleya сказал: когда мне звонят, интересуясь - или я имею время на разговор, задают вопрос очень часто: -" Ты можешь говорить?" я обычно спрашиваю: ТЫ НЕ ЗАНЯТ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hamilton 25 Опубліковано: 27 січня, 2017 4 хвилини тому, Saver сказав: Жыты па новому ! Ну и весь остальной трёп наших политиканов ,,, З "жити по-новому!" ржуть всі не менше аніж з "покращення життя вже сьогодні!" Ще пам'ятаю мене сильно "ковбасило" від передвиборного " не словом а ділом" Ющенка. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість 1Q1 Опубліковано: 27 січня, 2017 Только что, skretch сказал: а це вже далеко не всі знають, українську мову вчити треба було, я, наприклад, досі погано сприймаю львівське "прОшу", замість "що?" або "дякую" лично мне "га" нравится вместо "що", тем более рифмы на "га?" знаю всякие. а прОшу и перепрОшую отлично работает в киевском метро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kataleya 9 333 Опубліковано: 27 січня, 2017 15 минут назад, 1Q1 сказал: "на протязі", так и хочется найти это окно и закрыть 10500++++ладно, когда это говорят режет ухо, да.... а когда пишут, ещё и в доках, ещё и люди в высок. кабинетах...что с глазами?.... жесть... "На протязі 2016 року ....." это ж как дуло то весь год, что так продуло? .... 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
skretch 219 Опубліковано: 27 січня, 2017 3 минуты назад, 1Q1 сказал: лично мне "га" нравится вместо "що", тем более рифмы на "га?" знаю всякие. а прОшу и перепрОшую отлично работает в киевском метро до речі, буває використовую прошу, дійсно діє в Києві:) 1 минуту назад, Kataleya сказал: 10500++++ладно, когда это говорят режет ухо, да.... а когда пишут, ещё и в доках, ещё и люди в высок. кабинетах...что с глазами?.... жесть... "На протязі 2016 року ....." это ж как дуло то весь год, что так продуло? .... а, будь ласка чере дефіс?) чому в чаті не з'являєтесь? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕЖка 7 418 Опубліковано: 27 січня, 2017 55 минут назад, Pan Włodek сказал: Вам что-то подсказать? И дальше..... после того, как начинаешь задавать вопросы...о продаваемом товаре, естесссно... Оказывается.., что они (торговые консультанты) НИЧЕРТА не знают!,,, 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kalipso357 728 Опубліковано: 27 січня, 2017 Маэш рацiю, это как имеешь инсайд? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість 1Q1 Опубліковано: 27 січня, 2017 (змінено) Только что, kalipso357 сказал: Маэш рацiю, это как имеешь инсайд? нет, это пароль-отзыв: - ти маєш рацію - рацію має сусід, а я маю кулемета! Змінено 27 січня, 2017 користувачем 1Q1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах