Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• 2 місяці потому...
Опубліковано

https://www.theguardian.com/film/2025/jan/16/david-lynch-twin-peaks-and-muholland-drive-director-dies-aged-78

Дэвид Линч, американский режиссер-чудак, который сделал успешную карьеру в мейнстриме и в то же время стремился к странному, радикальному и экспериментальному, скончался в возрасте 78 лет.

• 4 місяці потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Ігор Дмитрович Поклад (10 грудня 1941 — 9 липня 2025). Народився в місті Фрунзе у родині кадрового військового під час евакуації.

R.I.P.

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано (змінено)
УМЕР АЛЕН ДЕЛОН
В одном из последних интервью: «Жизнь мне больше ничего не приносит. Я уже все видел, все пережил. Но главное, я ненавижу эту эпоху, меня от нее тошнит.
Я ненавижу этих людей. Все фальшиво, все – подделка.
Уважения больше не существует, никто не выполняет своих обещаний.Только деньги имеют значение.
Каждый день, с утра до вечера, мы только и слышим о преступлениях. Я знаю, что покину этот мир без сожалений».

533175613_1723021105016270_8961481033074874053_n.jpg

увы не заметил этого в прошлом году и не знал

Змінено користувачем Аид
  • 2 тижня потому...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...