Жерминаль 5 106 Опубліковано: 5 червня, 2018 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 5 червня, 2018 2 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 5 червня, 2018 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Viko Travel 16 008 Опубліковано: 5 червня, 2018 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 5 червня, 2018 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 5 червня, 2018 2 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALeCS 2 619 Опубліковано: 6 червня, 2018 Талантливый парень, очень качественные кавера делает. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 131 Опубліковано: 6 червня, 2018 Анисимов (Анисимова) - вокальный дуэт. Брат и сестра. Заслуженные артисты Украины (1988). Лауреаты 3-го республиканского конкурса артистической эстрады (Черновцы, 1982), Гран-при на всесоюзном конкурсе (Ялта, 1983), лауреаты конкурса «С песней по жизни» (Москва, 1984). Папороть цвіте В ніч на Івана, в ніч на Купала, В темному лісі папороть цвіте, В ніч на Івана, в ніч на Купала, Хто зірве квітку - диво-скарб знайде. Коханя квітка - як зірка ясна, Якщо ти любиш - вона горить, Якщо ти любиш - вона не гасне, Зорить крізь марево століть. В ніч на Івана, в ніч на Купала В темному лісі папороть цвіте, В ніч на Івана, в ніч на Купала В той ліс казковий дівчина іде. Візьми ту квітку в дівочі руки, Її, як зірку свою, неси, Крізь сум туманів і біль розлуки Неси вогонь її краси. Лелеча доля Говорила мати у літа далекі, Що мене до хати принесли лелеки. Не сказала сину в золотий свят-вечір, Що вони лишили й доленьку лелечу. А як чула клекіт, завмирала в полі: Принесіть, лелеки, нелелечу долю, Принесіть, лелеки, нелелечу долю. Плинуть хмари сині, сині хмари й сірі, Жаль мені, що нині я в лелек не вірю. А як заклекочуть - лину в небо чисте, Полетіти хочу у своє дитинство. Поклонитись полю на чотири боки За лелечу долю й пережиті роки, За лелечу долю й пережиті роки. 3 4 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 7 червня, 2018 Камила Кабельо: Гавана https://www.youtube.com/watch?v=bZbI9rmpaEw 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
заDOOMчивый 10 722 Опубліковано: 7 червня, 2018 почему то украинское радио проигрывает укроязычный хлам,слушаешь песни и сплошной дебилизм(смысловая нагрузка минимальная),ну разве что Вакарчук ещё держит марку,ну и конечно от такого исполнения,понимаешь,что украинский язык очень и очень прекрасен: 3 2 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах