+deen 732 Опубліковано: 2 листопада, 2019 1 година тому, KPECT сказав: Нашел еще одну интересную интерпретацию, от 2018 года, более "блюзовое" исполнение, на мой вкус: Не витягує) не з'являються такі емоції, як від оригіналу. Продовжуємо американську класику (мою улюблену) 3 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 2 листопада, 2019 2 часа назад, KPECT сказал: Блюз? Блюз так Блюз )) 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 2 листопада, 2019 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 2 листопада, 2019 (змінено) а барабанщика видели когда-нибудь в костюме и галстуке? а трубу - инструментом с " глушителем"? а исполнительницу - босую ? ) блюз так блюз ?) потанцуем?! )) Белый танец ) Змінено 2 листопада, 2019 користувачем Алиса в стране чудес 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 2 листопада, 2019 А что скажете насчет такого стиля? Кантри не кантри, но "мне зашло": 3 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 2 листопада, 2019 (змінено) 18 минут назад, KPECT сказал: А что скажете насчет такого стиля? Кантри не кантри, но "мне зашло": ))) а что сказать?! прекрасная музыка! но таки - "блюз так блюз" меня ещё не "отпустил" ))) звиняйте) это - надолго ) Вы , сами - "нАчали" ))) Змінено 2 листопада, 2019 користувачем Алиса в стране чудес 2 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 2 листопада, 2019 (змінено) )))) ну всё! пошла жара ! понаехали ))) чем не блюз?! в трусах и в "каске" ? P.S ищу попутчиков на концерт AC/DC в Лос-Анжелесе или Нью-Йорк в ЛС Змінено 2 листопада, 2019 користувачем Алиса в стране чудес 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 2 листопада, 2019 (змінено) 25 минут назад, Алиса в стране чудес сказал: АС/DC Крест , Ты не дослушал ) и лайк - спасибо ) но Ты - послушай! Это того стОит) там гитара там Люди там - такое 🐙 Змінено 2 листопада, 2019 користувачем Алиса в стране чудес 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Max20 997 Опубліковано: 2 листопада, 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алик02 172 Опубліковано: 2 листопада, 2019 2 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах