alex_agent 2 463 Опубліковано: 27 травня, 2023 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 463 Опубліковано: 28 травня, 2023 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Plato 187 Опубліковано: 28 травня, 2023 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 463 Опубліковано: 29 травня, 2023 (змінено) Змінено 29 травня, 2023 користувачем alex_agent 2 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 463 Опубліковано: 30 травня, 2023 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 463 Опубліковано: 3 червня, 2023 2 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 463 Опубліковано: 3 червня, 2023 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 3 червня, 2023 2 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 3 червня, 2023 направду google - все знає, youtube - все підтягне) оригінальне виконання шедевру від авторки слів Lori Lieberman 4 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 164 Опубліковано: 3 червня, 2023 (змінено) «Queen», Фредді Булсара (Мерк'юрі) - The show must go on Порожнеча ... Для чого ми живемо? Покинуті місця ... Думаю, ми знаємо, який рахунок. Хто-небудь знає, що ми так довго шукаємо? Ще один герой, ще один безрозсудний злочин за завісою, у вигляді пантоміми. Зачекайте, хто-небудь хоче терпіти це і далі? Це триває безкінечно ... Хто-небудь знає, для чого живемо ми? Думаю, скоро я дізнаюся правду, я вже близький до істини - Скоро я заверну за ріг. За вікном світає, Але, перебуваючи в темряві, я пристрасно прагну до волі. Моя душа розфарбована, як крила метеликів. Вчорашні казки подорослішають, але ніколи не помруть. Шоу має тривати, шоу має тривати. Я на все дивлюся з усмішкою, я ніколи не здамся, І шоу буде продовжуватися. Я вчиню фурор, я викладуся на всі сто. Я повинен знайти в собі сили, щоб іти далі, Щоб продовжувати, продовжувати шоу. Шоу має тривати! Змінено 3 червня, 2023 користувачем Modestus 3 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах