ozon1 2 202 Опубліковано: 11 січня 06.01.2024 в 02:18, digiman сказал: Евро быстро приходят, в течение 30 мин или часа, в рабочее время правда - есть ли связь не знаю. На выходных как то отправил пришли в понедельник. А было и в субботу приходят за 20 минут. в ПБ приходят мгновенно, а тут выслали утром в пятницу, пришли во вторник ночью, где ходили, хз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 31 січня "віртуальний банк" зробив мені сьогодні реальні нєрви((( треба було поповнити карти (мою та дружини) сумарно на 16 000. Начебто все просто, але ... ЛІМІТ - 5000 на добу на всі (!) карти. Причому моно не пропустив платіж і від ощаду, щоби закрити грейс((( довелося напрягати родичів, у кого є біла карта, закидувати на їх карту після повідомлення паролю смс-ю, а вони звідти - на відповідну чорну карту. Чесно кажучи, не знаю, коли ввели це обмеження, подивився по історії - ще 31 жовтня поповнював у три заходи необхідну суму за день. А тут Час прощатися з банком? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Укріп 196 Опубліковано: 31 січня 6 хвилин тому, Moskit сказав: ЛІМІТ - 5000 на добу на всі (!) карти. Причому моно не пропустив платіж і від ощаду, щоби закрити грейс((( У минулому місяці теж так було у мене, 5000 на добу. Зазвичай плачу за 2-3 дні до закінчення місяця, що би не мати таких проблем. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 024 Опубліковано: 31 січня 33 минуты назад, Moskit сказал: Чесно кажучи, не знаю, коли ввели це обмеження, подивився по історії - ще 31 жовтня поповнював у три заходи необхідну суму за день. А ту Пополняла 24 января на 17к - все ок. Свою,один платеж. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 31 січня 6 хвилин тому, Ирина_ сказав: Пополняла 24 января на 17к - все ок. Свою,один платеж. і що ж за цей тиждень сталося? переді мною поповнював (дуже довго, як мені здалося) один чолов'яга, матюкався щиро))) я не міг зрозуміти - чого це він так нервує. А потім настала моя черга... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 024 Опубліковано: 31 січня 10 минут назад, Moskit сказал: і що ж за цей тиждень сталося? переді мною поповнював (дуже довго, як мені здалося) один чолов'яга, матюкався щиро))) я не міг зрозуміти - чого це він так нервує. А потім настала моя черга... Вы номер карты как вводили - считыванием или вручную? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 31 січня 1 хвилину тому, Ирина_ сказав: Вы номер карты как вводили - считыванием или вручную? вручну і на двох різних терміналах. Дозволило поповнити тільки 5000, незалежно від того на білу чи на чорну карту спочатку вносилися гроші 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 024 Опубліковано: 31 січня 3 минуты назад, Moskit сказал: вручну і на двох різних терміналах Нужен терминал со сканером карты. С ними проблем не было. Те что вручную такую дичь стали выкидывать с... Не помню,уже курточка была теплая. Ноябрь Если не ограничения банка.Но тогда банер был бы в приложении Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 31 січня Так, це виключно від термінала залежить. І там, здається, буває написано скільки він може за один раз з'їсти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 31 січня 3 хвилини тому, Ирина_ сказав: Нужен терминал со сканером карты. С ними проблем не было. Те что вручную такую дичь стали выкидывать с... Не помню,уже курточка была теплая. Ноябрь Если не ограничения банка.Но тогда банер был бы в приложении сканер був, після того, як стало необхідним підтвердження з телефону - відкриваю додаток моно і чекаю дзвінка і далі все руками( можливо це був глюк прошивки терміналів city24. якщо ж ні, то моно відкочується назад "5000 поповнення на добу" - точно "дічь" 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах