+володимир 730 Опубліковано: 9 червня, 2022 5 минут назад, zicus сказал: Так Вам Mozart написал как корректно считать курс реальный...))😉 Я просто вказав який курс був в револют на той момент,бо дві години назад був 34.33, а тут прийшло повідомлення "хороший курс 34.05" От і вирішив скористатися. А який реальний курс виходить я порахував 34.92 щоб забрати в касі 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 9 червня, 2022 22 хвилини тому, Mozart сказав: жду лучше курс. курс революта или ПОВа на себя?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 9 червня, 2022 24 хвилини тому, володимир сказав: Покупку робив десь пів години назад.Бот підказав курс,до цього тільки раз був такий,а то все вище. Гривна була здана ще по 38.5. Так що частину вирішив поміняти. Виводити на ПБ сьогодні не ризикнув,відклав на завтра. Який бот? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 9 червня, 2022 11 хвилину тому, Pan Włodek сказав: Який бот? ось цей @cryptoryl_bot 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 934 Опубліковано: 9 червня, 2022 1 час назад, sphinx сказал: курс революта или ПОВа на себя?) Я анализирую пару EUR/USD на FOREX и жду проседания евро. Соответственно, он просядет и у Революта. По моим прикидкам завтра здесь будут светить ниже 34,00. Гривны у меня еще более чем достаточно, я не сдаю валюту, а только покупаю сейчас. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+роман112 124 Опубліковано: 9 червня, 2022 (змінено) Уже сегодня 33,98.) Как думаете завтра ещё ниже будет? Змінено 9 червня, 2022 користувачем роман112 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 934 Опубліковано: 9 червня, 2022 9 минут назад, роман112 сказал: Уже сегодня 33,98.) Как думаете завтра ещё ниже будет? Завтра будет ниже Докуда опустится, не скажу, но на FOREX еще пунктов 40-50 вниз могут сходить. Может 33,80, а может и еще чуть ниже. Буду ловить... 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 9 червня, 2022 2 часа назад, володимир сказал: Купив через ПБ € на револют . Курс револют 34.05.За 14700 +2% вийшло 431.5€. Підкажіть ,хто знає, щоб купити ще на15т необхідно з іншої приватовської відправляти на ту саму віртуальну револют,чи на іншу?. Дякую ! Ви вже використали один з двох пострілів в місяць) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wapweb 88 Опубліковано: 9 червня, 2022 Доброго вечора шановне панство. Можливо буде цікаво. Переказ З приват24 на рахунок Paysera. Курс десь 32.18 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolukj09 170 Опубліковано: 10 червня, 2022 4 часа назад, wapweb сказал: Доброго вечора шановне панство. Можливо буде цікаво. Переказ З приват24 на рахунок Paysera. Курс десь 32.18 так курс Привата по картам сейчас 35, когда он еще отправлял по 32? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах