DenUa 86 Опубліковано: 28 червня, 2022 Кто-нибудь пробовал P2P перевод из Революта в Приват EUR? Я где-то видел, сейчас найти не могу. Там комиссии есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валерий83 2 Опубліковано: 28 червня, 2022 Добрый день использовал 15000 на карту рево. А если с другой карты привата даст еще 15 т или все равно больше 15 на рево приват не даст? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Savage Mind 145 Опубліковано: 28 червня, 2022 (змінено) 30 минут назад, DenUa сказал: Кто-нибудь пробовал P2P перевод из Революта в Приват EUR? Я где-то видел, сейчас найти не могу. Там комиссии есть? Пробовал вчера так перевести USD, зашло за пару секунд на приват кдв$, как обычно с комисом 0,5. Ура, теперь swift - ненужон !!! Змінено 28 червня, 2022 користувачем Savage Mind 1 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DenUa 86 Опубліковано: 28 червня, 2022 1 минуту назад, Savage Mind сказал: Пробовал вчера так перевести USD, зашло за пару секунд на приват кдв, как обычно с комисом 0,5. Ура, теперь swift - ненужон !!! Спасибо, хорошая новость. А ограничение там тоже 1500EUR в день? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+володимир 730 Опубліковано: 28 червня, 2022 33 минуты назад, Валерий83 сказал: Добрый день использовал 15000 на карту рево. А если с другой карты привата даст еще 15 т или все равно больше 15 на рево приват не даст? З іншого акаунта ПБ сьогодні дало ще 15т завести. Більше не дає,хоча пишуть що давало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DenUa 86 Опубліковано: 28 червня, 2022 6 минут назад, володимир сказал: З іншого акаунта ПБ сьогодні дало ще 15т завести. Більше не дає,хоча пишуть що давало. на іншу карту Рево відправляйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DenUa 86 Опубліковано: 28 червня, 2022 1 час назад, Savage Mind сказал: Пробовал вчера так перевести USD, зашло за пару секунд на приват кдв$, как обычно с комисом 0,5. Ура, теперь swift - ненужон !!! Попробовал EUR c Рево на КДВ Приват EUR P2P переводом. Работает. Почти мгновенно, как и должно. Комиссии на стороне Рево нет. На КДВ, естественно, на зачисление 0,5% комиссия. Почему сначала сомневался - Рево определил евро карту Привата, как долларовую. Я принудительно установил евро при первом переводе (Рево переспросил, уверен ли я). При следующем переводе уже было евро по умолчанию. Может кому будет полезно. 5 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+володимир 730 Опубліковано: 28 червня, 2022 1 час назад, DenUa сказал: на іншу карту Рево відправляйте Не проходить. Пройшло на одну 15т і на другу 15. Пробував на кожну з них ,потім відкрив ще третю -не проходить. Думаю що на один акаунт револют більше 30т не дає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wapweb 88 Опубліковано: 28 червня, 2022 Актуальні способи переказу гривень на закордонні рахунки (курс на 4-17% краще чорного ринку) 1️⃣ Приват24 → Закордонний банк 2️⃣ Приват24 → Wise гаманець 3️⃣ RWS Банк → Переказ24 або fin.do → Валютна картка 4️⃣ Перекази Paypal. 5️⃣ Приват24 → карта біженця Binance Visa card (але після декількох поповнень картка Binance буде заблокована без суттєвих для вас наслідків, тому що поповнення таким способом заборонено згідно правил сервісу) 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DenUa 86 Опубліковано: 28 червня, 2022 3 минуты назад, володимир сказал: Не проходить. Пройшло на одну 15т і на другу 15. Пробував на кожну з них ,потім відкрив ще третю -не проходить. Думаю що на один акаунт револют більше 30т не дає. Вчора Приват ще давав на кожну картку Рево по 30тис. Але з кожного аккаунту Привата по 15тис. За сьогодні казати не буду, не пробував. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах