AAS 21 Опубліковано: 5 липня, 2022 Да, по 15000 тыс. грн. пропустило с двух ИНН. Больше 15000 тыс. с одного ИНН не пускает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
8222222 1 511 Опубліковано: 5 липня, 2022 ПриватБанк встановлює ринковий курс валютообміну для безготівкових операцій https://privatbank.ua/ru/news/2022/7/5/1688 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-CoBeCTb- 1 Опубліковано: 5 липня, 2022 29 минут назад, 8222222 сказал: ПриватБанк встановлює ринковий курс валютообміну для безготівкових операцій https://privatbank.ua/ru/news/2022/7/5/1688 Ну там про перевод гривны в зарубежный банк типа Революта или Алтына ничего нет. Скорее побреют тех, кто платит картой привата в Европе и снимает там с банкомата. Из написаного я так это понял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AAS 21 Опубліковано: 5 липня, 2022 12 часов назад, t.c. сказал: Ще не деактивували? Бо тричі пробував і за кілька хвилин - "нам не по дорозі" В мене польот нормальний. Два перекази вже зробив з різних ІПН по 15к. Більш того - я з реєстрацією накосячив неодноразово - спочатку зареєструвався без VPN та надіслав замість польської посвідки на проживання чи візи фото закордонного паспорту. Через це моя карта не була активною і система вимагала необхідних документів. Я зрозумів свою помилку та закрив рахунок. І одразу після цього вже з польським VPN вдалося зареєструватися як біженцю за тим самим укр.моб. номером та і-мейлом. Потім знов зрозумів, що польська локація мені не підходить, адже хочу отримувати перекази одразу у Євро. Змінив адресу реєстрації на Австрію, зайшовши з австрійського VPN і тепер отримую перекази у Євро. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 5 липня, 2022 2 хвилини тому, AAS сказав: надіслав замість польської посвідки на проживання чи візи фото закордонного паспорту. Уточніть який документ пройшов? Закордонний паспорт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AAS 21 Опубліковано: 5 липня, 2022 1 минуту назад, t.c. сказал: Уточніть який документ пройшов? Закордонний паспорт? Так. З VPN вже ніяких посвідок на проживання та віз не вимагалося. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexM 257 Опубліковано: 6 липня, 2022 9 часов назад, -CoBeCTb- сказал: Ну там про перевод гривны в зарубежный банк типа Революта или Алтына ничего нет. Скорее побреют тех, кто платит картой привата в Европе и снимает там с банкомата. Из написаного я так это понял Курс уже такой для всего безнала, вайз умер... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lares 77 Опубліковано: 6 липня, 2022 23 часа назад, Mozart сказал: Я дуже вибачаюсь, але зарахування на КДВ - 0,5% від суми. Чи щось змінилось у Приваті і тепер комісія, незалежно від суми, 25 грн? Це щось новеньке... Зарахування переказу з-за кордону на КДВ - 0,5% Зарахування міжнародного переказу на "інтернет картку" (не плутати з діджитал карткою КДВ) - 0% Переказ з "інтернет картки" на КДВ - 25 грн. Замість першого пункта рабимо 2 наступних, і економимо 0,5% 1 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexM 257 Опубліковано: 6 липня, 2022 50 минут назад, Lares сказал: Зарахування міжнародного переказу на "інтернет картку" (не плутати з діджитал карткою КДВ) - 0% Интернет карту в USD не открывает, сервис тимчасово не доступний... быстро среагировали по подсказке ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 6 липня, 2022 59 минут назад, Lares сказал: Зарахування переказу з-за кордону на КДВ - 0,5% Зарахування міжнародного переказу на "інтернет картку" (не плутати з діджитал карткою КДВ) - 0% Переказ з "інтернет картки" на КДВ - 25 грн. Взагалі то ці тарифи мали діяти до 30.06.2022. https://privatbank.ua/platezhnie-karty/karta-dlia-viplat Продовжили чи забули поміняти? .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах