8222222 1 513 Опубліковано: 18 серпня, 2022 1 час назад, Twin сказал: До 17.10.22 екаунт можна видалити безкоштовно. Я так розумію потім буде якась плата стягуватись навіть за просто так) це за який сервіс ідє мова? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 18 серпня, 2022 28 хвилин тому, t.c. сказав: доречі про геном. Слав на днях тестово 300 грн з еко. (з комісом 405-410грн +- ). прийшло 7.64Є Який курс і коміс на самому геном я ніде не знайшов. трохи очі відкрив і знайшов Цитата тобто ~ ті самі 39.2 за Є (300/7.64) Дивно що комісії немає хоч на тарифах вказано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 18 серпня, 2022 16 минут назад, 8222222 сказал: це за який сервіс ідє мова? Мені прийшло на рево і женом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
flex1973 193 Опубліковано: 19 серпня, 2022 11 часов назад, Sergiy123 сказал: Нові обмеження від револют.Один безкоштовний переказ в місяць,це свіфт чи на картку теж я так понимаю изменения вступят в силу с 17.10.22 я точный прайс пока неизвестен, в том числе и прайс на переводы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алексей Шаа 201 Опубліковано: 19 серпня, 2022 Только из Привата. По поводу пополнения карты в кассе. Сказали "Цю программу закрито". От приноса 4 2 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алексей Шаа 201 Опубліковано: 19 серпня, 2022 По поводу пополнения карты в кассе. Сказали "Цю программу закрито". От приноса Есть какие либо рабочие варианты конвертации грн в дол еще через банки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 19 серпня, 2022 22 часа назад, jgrok76 сказал: https://kurs.com.ua/novost/898767-gde-i-kak-deshevo-kupit-dollari Спонсора (в лице автора сией статьи) прикрытия лавочки по покупке приватовского доллара, который разгласил про схему на всю страну, прям хочется поблагодарить незлым тихим словом. Что и следовало ожидать - схема накрылась медным тазом. 6 2 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 19 серпня, 2022 45 минут назад, Анджелина сказал: Спонсора (в лице автора сией статьи) прикрытия лавочки по покупке приватовского доллара, который разгласил про схему на всю страну, прям хочется поблагодарить незлым тихим словом. Что и следовало ожидать - схема накрылась медным тазом. Я скажу більше, тепер навіть замовлений долар, щоб з карти зняти переказ ітд проблема, не привозять... 2 3 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lionvr 6 Опубліковано: 19 серпня, 2022 (змінено) 1 час назад, Алексей Шаа сказал: Только из Привата. По поводу пополнения карты в кассе. Сказали "Цю программу закрито". От приноса Львов. Сам только из Привата. Обошел четыре отделения, в одном из них купил на карту 1100 дол., можно было и больше, но гривны не хватило).Значит схема ещё работает, но не везде Змінено 19 серпня, 2022 користувачем lionvr 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 19 серпня, 2022 8 минут назад, lionvr сказал: Львов. Сам только из Привата. Обошел четыре отделения, в одном из них купил на карту 1100 дол., можно было и больше, но гривны не хватило).Значит схема ещё работает, но не везде Про успіх повідомите, коли отримаєте на руки 3 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах