Arbitr 855 Опубліковано: 23 травня, 2022 1 година тому, Sergiy123 сказав: Якщо ще нічого не поповняли то можете 30000 грн загнати,не більше Щиро дякую за виявлену увагу і приділений час. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serg1976 162 Опубліковано: 23 травня, 2022 (змінено) 21.05.2022 в 10:57, Гипотезa сказал: З мене Райффайзен вже 11 травня списував 33.02 грн за євро при оплаті карткою в магазинах Так, вибачаюсь. На минулому тижни курс у райфа був 33.32 - 33.36. Просто дуже велика затримка з моменту оплати, і перерахування пройшло тільки сьогодні. А у додатку так і висить 31.9 😭. Але все одно, для купівлі якіхось гаджетів було дуже непогано. Доречі, як я зрозумів, списання по курсу у додатку день в день є тільки у моно та привату? Чи я помиляюсь? Змінено 23 травня, 2022 користувачем Serg1976 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serhei 122 Опубліковано: 23 травня, 2022 1 час назад, t.c. сказал: переказ24 пропустив через пумб 100$ і наступні спроби блокує. Є якісь ліміти? Пояснень в панелі не бачу. так само було тільки на Приват. Про Переказ 24 напевно треба забути, все блокується нові картки не додаються 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
8222222 1 511 Опубліковано: 23 травня, 2022 4 часа назад, Vova BM сказал: Хтось кидав гривню на Zen? Який курс виходить? Что то по отзывам вообще не впечатляет ZEN очень много пишут что пропали деньги ну прям много …. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гипотезa 1 Опубліковано: 23 травня, 2022 1 hour ago, Serg1976 said: Так, вибачаюсь. На минулому тижни курс у райфа був 33.32 - 33.36. Просто дуже велика затримка з моменту оплати, і перерахування пройшло тільки сьогодні. А у додатку так і висить 31.9 😭. Але все одно, для купівлі якіхось гаджетів було дуже непогано. Доречі, як я зрозумів, списання по курсу у додатку день в день є тільки у моно та привату? Чи я помиляюсь? Приват і моно точно списують по курсу на момент оплати. Ще наче а банк так робе, але немає картки в цьому банку, тому не можу підтвердити. Так само сподівалася на 31.9, але не вийшло ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 23 травня, 2022 Хтось пробував з пумба поповнити револют? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 23 травня, 2022 4 часа назад, Sergiy123 сказал: Крім привата,ще якиїсь банк поповняє револют картками?Альфа,Абанк,моно? Альфа не працює, пише заборонено НБУ, з комісією 2% 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beornborn 3 869 Опубліковано: 23 травня, 2022 2 часа назад, Twin сказал: Хтось пробував з пумба поповнити револют? не проходит. причем пумб говорит, что фейлит револют. в деталях транзакции революта "transaction is not permitted to cardholder" пумб пишет зарезервировано, но какая-то ошибка а револют пишет - обратитесь в банк (то есть в пумб) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beornborn 3 869 Опубліковано: 23 травня, 2022 а по perekaz24 вообще забавно: пумб пишет - недостаточно денег для транзакции в 3125.12. баланс - 3254.28 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serhei 122 Опубліковано: 23 травня, 2022 По Альфе понятно, а Абанк или Газбанк кто-то пробовал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах