+Vlad_05 11 Опубліковано: 13 червня, 2022 55 хвилин тому, Vova BM сказав: На революті вигідніше, євро по 33.3757 Вигідніше так, але якщо револют не дав створити аккаунт, то і вайз вже не так і погано… Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexM 257 Опубліковано: 13 червня, 2022 1 час назад, t.c. сказал: як там можна накосячити? Простий переказ карта ПБ -> карта Вайз (в $ чи Є) . Проходить за кілька секунд А що в виписці? Може карта чужа? Нема помилки в цифрах? Ще є варіант в вище описаних роботах на ПБ Так вроде все и делал, перевод с карти(виртуальная в ГРН) на карту вайз, валюта юсд. Были ньюанс - не давало сразу провести платеж, нужна авторизация по тел.3700. Позвонил на номер ПБ, кое что спросили по данным акккауна (ДР, город и т.д., не покупаете ничего незаконного), сказали Ок., подтвердился перевод. Карта с вайза скопирована через "Номер картки-копіювати", она мультивалютная ( так же ???) вот виписка на скрине ( из старой версии П24), в новой просто строчка, нет подробностей. Хорошо видно что комиссия 2.24 Хз что и думать... Плз хелп, что еще можно посмотреть, или не всегда сразу заходит перевод? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wapweb 88 Опубліковано: 13 червня, 2022 3 часа назад, AlexM сказал: Лично я открывал виртуальную в отделении, но на сайте написано что можно передать документы и открыть якобы онлайн, нужно проверять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vova BM 63 Опубліковано: 13 червня, 2022 (змінено) 36 хвилин тому, AlexM сказав: Так вроде все и делал, перевод с карти(виртуальная в ГРН) на карту вайз, валюта юсд. Были ньюанс - не давало сразу провести платеж, нужна авторизация по тел.3700. Позвонил на номер ПБ, кое что спросили по данным акккауна (ДР, город и т.д., не покупаете ничего незаконного), сказали Ок., подтвердился перевод. Карта с вайза скопирована через "Номер картки-копіювати", она мультивалютная ( так же ???) вот виписка на скрине ( из старой версии П24), в новой просто строчка, нет подробностей. Хорошо видно что комиссия 2.24 Хз что и думать... Плз хелп, что еще можно посмотреть, или не всегда сразу заходит перевод? Читав, що може і зависнути платіж на більше ніж 24 год. Але прийде Змінено 13 червня, 2022 користувачем Vova BM Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maxmax 0 Опубліковано: 14 червня, 2022 Хто робив підтвердження походження коштів в революті? Які варіанти доходів краще вказувати, щоб пройти перевірку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rnikishyn 1 Опубліковано: 14 червня, 2022 2 часа назад, Maxmax сказал: Хто робив підтвердження походження коштів в революті? Які варіанти доходів краще вказувати, щоб пройти перевірку? Я проходил. 1) Другие документы ( фотка с трудовой книги + зарплатная выписка) 2) Выписка что есть депозит в банке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
8222222 1 511 Опубліковано: 14 червня, 2022 (змінено) 17 часов назад, Nike сказал: Прошу прощения, ни у кого не получилось решить эту проблему? Я решил ! Завёл через аппл пей валюту ( не гривну) ! НО ВНИМАНИЕ заблочили аккаунт с деньгами и уже 14 дней жду Змінено 14 червня, 2022 користувачем 8222222 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Koshechka 358 Опубліковано: 14 червня, 2022 1 час назад, rnikishyn сказал: Я проходил. 1) Другие документы ( фотка с трудовой книги + зарплатная выписка) 2) Выписка что есть депозит в банке если не секрет, вы очень много переводили через револют или за раз много перевели, интерес не праздный, сама думаю, на каком этапе начинается проверка, к сожалению, у меня нет возможности подтвердить доходы 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kosta 369 Опубліковано: 14 червня, 2022 26 минут назад, 8222222 сказал: Я решил ! Завёл через аппл пей валюту ( не гривну) ! НО ВНИМАНИЕ заблочили аккаунт с деньгами и уже 14 дней жду А звідки інфа що це вирішило проблему якщо акк заблочили? Чи після епл пей ще встигли перевести грн. з картки привата? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Igor2808 1 Опубліковано: 14 червня, 2022 Если у меня есть продажа через банк жилья и оплачен налог с суммы, есть доки все, это ж можно на подтверждения доходов отправлять ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах