Mozart 668 716 Опубліковано: 22 червня, 2022 19 минут назад, wapweb сказал: (не перевіряв, але наче перший переказ буде безкоштовно) Genome картка => TransferGo => Альфа євро (0%) А тут будет ограничение по сумме перевода? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serhei 122 Опубліковано: 22 червня, 2022 4 часа назад, wapweb сказал: Genome => Sepa => Mono євро картка => готівка (-0.9%) Mono євро картка (готівка (-0.9%)) <= Revolut (поповнити рахунок карткою) <= Genome картка (не перевіряв) Genome => Sepa => Приват євро картка => готівка (-0.5%) (не перевіряв, але наче перший переказ буде безкоштовно) Genome картка => TransferGo => Альфа євро (0%) Sepa ніби тільки на Моно та А-Банці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wapweb 88 Опубліковано: 22 червня, 2022 4 часа назад, Mozart сказал: А тут будет ограничение по сумме перевода? Не знаю, треба дивитись тарифи на сайті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serhei 122 Опубліковано: 22 червня, 2022 (змінено) а может кто-то пояснить, в чем смысл людям на Бинансе продавать usdt по 32,3, т.е. им достаточно профита 7% ? Т.е. я например с ПБ пополняю другому человеку Револют или Геном и имею usdt по 33. Змінено 22 червня, 2022 користувачем serhei Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 22 червня, 2022 Хтось пробував купити на Genome, я ніяк верифікацію не можу пройти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 22 червня, 2022 Верифікацію пройшов. Хтось платив 1 євро за активацію віртуалки віза в геном, цікаво чи пройде з грн карти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
brainfilter 210 Опубліковано: 22 червня, 2022 40 минут назад, Twin сказал: Верифікацію пройшов. Хтось платив 1 євро за активацію віртуалки віза в геном, цікаво чи пройде з грн карти? Я все ещё жду Вирт карту, вся верификация занята 5 минут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 22 червня, 2022 3 минуты назад, brainfilter сказал: Я все ещё жду Вирт карту, вся верификация занята 5 минут 1 євро проплатили за карту? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
brainfilter 210 Опубліковано: 22 червня, 2022 (змінено) 48 минут назад, Twin сказал: 1 євро проплатили за карту? А как? Номера карты ещё нет, а на Iban отправить нельзя попробовал с долларовой карты платёж не прошёл , с грн понятно не пустит пишет ваш заказ карты ещё отрабатывается Змінено 22 червня, 2022 користувачем brainfilter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 22 червня, 2022 10 минут назад, brainfilter сказал: А как? Номера карты ещё нет, а на Iban отправить нельзя попробовал с долларовой карты платёж не прошёл , с грн понятно не пустит пишет ваш заказ карты ещё отрабатывается Він і не обробиться поки 1 євро не проплатите) Бот чекає на оплату, а оплата має пройти з європейського банку в євро, я наприклад з Револют планую зробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах