Женька 785 Опубліковано: 6 липня, 2022 14 минут назад, arch сказал: а куда с сиба прыгать? вроди никуда не пускает, кроме магазинов В моем случае были как раз магазины/рестораны/онлайн сервисы. Как вариант тупо в кэш заграницей, в мае пропускали сибовскую карту, сейчас по идее тоже должно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 6 липня, 2022 Виходить вже нема змісту кидати на інет візу, також 0,5% візьме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 6 липня, 2022 (змінено) 5 минут назад, Twin сказал: Виходить вже нема змісту кидати на інет візу, також 0,5% візьме? 27 минут назад, t.c. сказал: поновили дату там в дужках 0.5% (max 25 грн.) Змінено 6 липня, 2022 користувачем BrazZzilec Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 6 липня, 2022 (змінено) 8 хвилин тому, Twin сказав: Виходить вже нема змісту кидати на інет візу, також 0,5% візьме? ну хіба до 140$ напряму на кдв вийде дешевше. Змінено 6 липня, 2022 користувачем t.c. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 6 липня, 2022 5 минут назад, BrazZzilec сказал: там в дужках 0.5% (max 25 грн.) Читайте нижче, міжнародного сервісу 0,5% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 6 липня, 2022 2 хвилини тому, Twin сказав: Читайте нижче, міжнародного сервісу 0,5% на КДВ візьме 0.5% на інет/діджітал 0% і тоді на кдв ->25грн 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 6 липня, 2022 26 минут назад, Floridor сказал: Чудово! Але... тих хто знав, і до вчорашнього дня мовчав, не завадило б забанити днів на п'ять тире сім! Десь більше двох тижнів назад кидав знайомому на таку карту грн і кинув на 25грн більше, бо знаю що комісія, а на карту прийшла сума чиста плюс цих 25грн) тобто нічого не взяло, я ще здивувався, як так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 6 липня, 2022 1 минуту назад, t.c. сказал: на КДВ візьме 0.5% на інет/діджітал 0% і тоді на кдв ->25грн Та ну, я постійно кидаю на інет/діджітал, бере 0.5%) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 6 липня, 2022 (змінено) 10 хвилин тому, Twin сказав: Та ну, я постійно кидаю на інет/діджітал, бере 0.5%) уточню: діджітал та що КДВ? бо інет карта буває тільки уні Кидати треба на універсальну. Ще не бачив ніяких знятих процентів але ще треба уточнити пункт - платіж з Уні на КДВ (хоча напевно цей пункт не поправлений в тарифах). Цитата Платіж на Картку для виплат0,5% за зарахування на картку + 4% з кредитних коштів або 0,5% з власних коштів + 2 грн, якщо платіж у голосовому меню Змінено 6 липня, 2022 користувачем t.c. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DenUa 86 Опубліковано: 6 липня, 2022 Інет та діджитал - це різні речі. Інет створена для сплати в інтернет-магазинах. Зарахування на неї завжди було з 0 комісією, інакше в чому її сенс? А ось про комісію при переведенні з інет на КДВ я завжди вважав, що 0,5%. Помилявся. Вчора на гілці прочитав актуальну інфу та спробував. Все чітко, 25 грн (але в валюті картки). 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах