Somebody 14 Опубліковано: 21 липня, 2022 4 hours ago, Markos said: А які зараз місячні ліміти на Рево? 15 чи 30 тис грн.? Дякую ЗРанку скористався новою послугою газмяса - 30 залетіло курс конвертації з комісієї десь 32,6 (ойро) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 11 Опубліковано: 21 липня, 2022 29 минут назад, Somebody сказал: ЗРанку скористався новою послугою газмяса - 30 залетіло курс конвертації з комісієї десь 32,6 (ойро) Я так понимаю это вы про Укргазбанк? Регистрировались онлайн или в отделении? Что за услуга и как там отправлять? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolukj09 170 Опубліковано: 21 липня, 2022 1 час назад, Somebody сказал: ЗРанку скористався новою послугою газмяса - 30 залетіло курс конвертації з комісієї десь 32,6 (ойро) а через 3 дня на момент списання операції Вам перерахують курс по 37 і увійдете в мінус! Я б зараз не грався з переказами! 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
8222222 1 483 Опубліковано: 21 липня, 2022 1 час назад, Motorhead сказал: Я так понимаю это вы про Укргазбанк? Регистрировались онлайн или в отделении? Что за услуга и как там отправлять? В топку уже ( 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pilGrim 61 Опубліковано: 21 липня, 2022 1 час назад, 8222222 сказал: В топку уже ( Чому? Поясніть, будь ласка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anastasiiia 3 Опубліковано: 21 липня, 2022 36 минут назад, pilGrim сказал: Чому? Поясніть, будь ласка! они сегодня закрыли функцию переводов за границу, сказали что на неопределенное время 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BGN 80 Опубліковано: 21 липня, 2022 1 година тому, pilGrim сказав: Чому? Поясніть, будь ласка! Тому що, можуть застосувати "овердрафт" і прийдеться віддавати банку різницю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Savage Mind 145 Опубліковано: 22 липня, 2022 15 часов назад, tolukj09 сказал: а через 3 дня на момент списання операції Вам перерахують курс по 37 і увійдете в мінус! Я б зараз не грався з переказами! Да там гривна уходила, как в старые добрые времена с привата по курсу рево.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 22 липня, 2022 "Банкам позволено продавать безнал гражданам с последующим размещением на депозит сроком от 3 месяцев без права досрочного расторжения в пределах ежемесячного лимита 50 тыс. грн." Кто-нить пробовал оформить такой депозит и в каком банке удалось? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexM 257 Опубліковано: 22 липня, 2022 33 минуты назад, Анджелина сказал: "Банкам позволено продавать безнал гражданам с последующим размещением на депозит сроком от 3 месяцев без права досрочного расторжения в пределах ежемесячного лимита 50 тыс. грн." Кто-нить пробовал оформить такой депозит и в каком банке удалось? 3 мес. в войну? шутники... Думаю через 3мес. вообще валюту могут забрать "под расписку", как нибудь ограничив ее хождение, предлогов придумать можно море в период войны (да такие реалии), надо же откуда-то брать валюту для закупки жизненно необходимого, но нет заробитчан, меньший урожай зерновых по оценкам на 40%, а депозит блоконуть, да на раз, я бы не велся.., никого не в чем не убеждаю, поступайте на свое усмотрение. 2 1 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах