200314 3 248 Опубліковано: 8 вересня, 2023 (змінено) 45 минут назад, t.c. сказал: 1) Якщо вже є уні то для чого інет? Тому не 6+3 а вього 6. Хоча можна зробити і більше - на кожен сервіс свою картку (комуналка з одної, моб з іншої ітд.). Але тут треба ще таке пам'ятати 6 карток миттєвого випуску на рік не тарифікується понад 6 карток миттєвого випуску на рік 100 грн а взагалі для чого стільки фізичних? Хіба з банкомату знімати. Чи щоб кишеню розпирало 😉 В приваті прекрасно можна обійтися діджітал. В касі також QR сканується і все Наразі є лише дві пластикові (фізичні): - універсальна в грн, - кдв в доларах. Для купівлі одною порцією і потім зняття цього достатньо. Але якщо купувати долар кількома порціями, тоді оптимально: з універсальної в грн на -> універсальну в доларах, а далі при потребі зняти на -> кдв в доларах. Правильно? Тоді потрібно створити ще: - універсальну в доларах (пластикову, чи інтернет-варіант - це без різниці, правильно?). Ітого буде: - універсальна в грн, - універсальна в доларах. - кдв в доларах. Можливо ще додаткову інет-універсальну в грн, на той випадок, якщо термін пластикової універсальної в грн закінчиться і забуду вчасно поміняти (чи на відділенні для заміни не буде універсальних і будуть морозитись-впарювати якусь платну типу мастеркард Gold тощо). Євро-картки поки не потрібні. p.s. Діджитал - напевно класно, але ймовірні ситуації, коли під рукою не буде смарта, або буде смарт без приват24, або буде кнопочний, тому фізичні картки. Змінено 8 вересня, 2023 користувачем 200314 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 811 Опубліковано: 8 вересня, 2023 Дуже велике прохання: обговорення нюансів Приватбанку - у темі Приватбанку. Бо зараз забудемо, про що ця тема Взагалі, "фізичну" (тобто пластик) карту потрібно мати лише КДВ у гривні - для банкомату. Всі інші - не потрібно. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
200314 3 248 Опубліковано: 8 вересня, 2023 (змінено) Мене цікавлять тонкощі онлайн купівлі доларів, поки що конкретно у приват-банку (так вийшло, вибачайте якщо що). Дивно, чому я маю обговорювати це у темі приват-банку. Тобто одну й ту ж тему, тонкощі онлайн купівлі доларів, але для кожного окремо взятого банку, я маю обговорювати в темі окремо взятого банку? Дивно. Стосовно фізичної (пластикової) кдв у гривні від приватбанку - в мене її ніколи не було, не було потреби, і не має потреби. А навіщо вона? Я гривні в банкоматі приватбанку не знімаю. Так, для когось, можливо, це парадокс, ну так вийшло, вибачайте. Змінено 8 вересня, 2023 користувачем 200314 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
T626 135 Опубліковано: 9 вересня, 2023 3 години тому, 200314 сказав: Мене цікавлять тонкощі онлайн купівлі доларів, поки що конкретно у приват-банку (так вийшло, вибачайте якщо що). Дивно, чому я маю обговорювати це у темі приват-банку. Тобто одну й ту ж тему, тонкощі онлайн купівлі доларів, але для кожного окремо взятого банку, я маю обговорювати в темі окремо взятого банку? Дивно. Стосовно фізичної (пластикової) кдв у гривні від приватбанку - в мене її ніколи не було, не було потреби, і не має потреби. А навіщо вона? Я гривні в банкоматі приватбанку не знімаю. Так, для когось, можливо, це парадокс, ну так вийшло, вибачайте. Як не дивно, але наприклад для того щоб поповнити доларову карту не в касі а в терміналі потрібна фізична карта гривнева. Це не парадокс, комусь треба комусь ні. 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 811 Опубліковано: 10 вересня, 2023 08.09.2023 в 21:22, 200314 сказал: Мене цікавлять тонкощі онлайн купівлі доларів, поки що конкретно у приват-банку (так вийшло, вибачайте якщо що). Дивно, чому я маю обговорювати це у темі приват-банку. Тобто одну й ту ж тему, тонкощі онлайн купівлі доларів, але для кожного окремо взятого банку, я маю обговорювати в темі окремо взятого банку? Дивно. Стосовно фізичної (пластикової) кдв у гривні від приватбанку - в мене її ніколи не було, не було потреби, і не має потреби. А навіщо вона? Я гривні в банкоматі приватбанку не знімаю. Так, для когось, можливо, це парадокс, ну так вийшло, вибачайте. Надто багато сарказму. Можливо, від надмірного використання Приватбанку Нічого, це пройде. Я в своєму житті бачив десятки людей, які стверджували: "Мені достатньо Привату". Приват вміє дати зрозуміти, що він таке В принципі, Вам все вже пояснили. Я так розумію, готівкова валюта Вам теж не потрібна... Тоді можу лише побажати успіху. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
200314 3 248 Опубліковано: 10 вересня, 2023 (змінено) 51 минуту назад, Mozart сказал: Надто багато сарказму. Можливо, від надмірного використання Приватбанку Нічого, це пройде. Я в своєму житті бачив десятки людей, які стверджували: "Мені достатньо Привату". Приват вміє дати зрозуміти, що він таке В принципі, Вам все вже пояснили. Я так розумію, готівкова валюта Вам теж не потрібна... Тоді можу лише побажати успіху. Та ні, у вас не вірні висновки. Ви можете подивитись, мене в гілці приват немає, принаймні не пригадую, скільки років назад я був у гілці приват (якщо був взагалі). Отже, все навпаки, все від вкрай рідкого використання привату. І ті рідкі випадки, колу використовував - проблем не було. Поки що спробував онлайн купівлю валюти лише в приваті. Причин кілька: По-перше, онлайн купівля з'явилась не так давно, тому не було можливості затестити деінде. По-друге, в мене банально нема стільки вільної гривні, щоб бігати ще й по іншим банкам (ну нема більше 50тис вільної гривні, ні наразі, ні в ближчій перспективі). І якщо я поцікавився про всі нюанси, з якої картки картки краще купувати, на яку картку, які комісії, і які комісії за кілька операцій, чому це викликає стільки подиву? Чи може ще є підозри що я шпигун зелених? Тобто я не можу задавати ці питання? Чи я повинен платити якісь більші комісії, 150грн, чи 1% чи ще більше? Чи може все простіше, і мені треба було комусь заплатити за цю інформацію, яку я отримав безкоштовно? Змінено 10 вересня, 2023 користувачем 200314 3 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
200314 3 248 Опубліковано: 13 вересня, 2023 І ще таке питання, а якщо у приваті купувати валюту онлайн (екв 50тис грн), з карти для виплат у гривні -> на карту для виплат у валюті, комісія ж 50грн не залежно від суми, правильно? Чому питаю, в мене немає (і не було) карти для виплат у гривні (але як порадили вище, планую оформити). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 14 вересня, 2023 (змінено) 15 часов назад, 200314 сказал: І ще таке питання, а якщо у приваті купувати валюту онлайн (екв 50тис грн), з карти для виплат у гривні -> на карту для виплат у валюті, комісія ж 50грн не залежно від суми, правильно? Чому питаю, в мене немає (і не було) карти для виплат у гривні (але як порадили вище, планую оформити). Комісія на КДВ 0,5% від суми (max 50 грн). Тобто якщо сума вище 10000 грн, то комісія макс 50 грн., якщо нижче, то 0,5% З 01.09.2022 0,5% від суми (max 50 грн) за поповнення в межах України Змінено 14 вересня, 2023 користувачем BrazZzilec 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rudenman 152 Опубліковано: 14 вересня, 2023 10.09.2023 в 21:30, Mozart сказал: В принципі, Вам все вже пояснили. Я так розумію, готівкова валюта Вам теж не потрібна... Тоді можу лише побажати успіху. Знімав в Приваті все, що накопичилося за декілька місяців з депо. Розпочав з 10-х чисел серпня, закінчив в перших вересня. Ходив 1-2 рази на тиждень. Десь 50% відсотків отримав синіми, 30% 2003 рік в ідеальному стані, решта 2006 в доволі доброму стані. Були декілька разів, коли не забирав все, що замовив через відсутність нормальних купюр. Касирша перед видачею показувала купюри. То ж не все або не скрізь так погано з приватом. м. Харків 3 5 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andreuskas 586 Опубліковано: 14 вересня, 2023 2 часа назад, BrazZzilec сказал: Комісія на КДВ 0,5% від суми (max 50 грн). Тобто якщо сума вище 10000 грн, то комісія макс 50 грн., якщо нижче, то 0,5% З 01.09.2022 0,5% від суми (max 50 грн) за поповнення в межах України От нащо вам КДВ у вашій ситуації? Вам потрібна універсальна гривнева (можно діджитал) і картка для виплат у валюті, в якій збираєтесь знімати кеш. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах