Mozart 668 819 Опубліковано: 19 вересня, 2023 19 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Я неділю назад купував,ніхто ніяких страховок невпарював, но 0.5% за зняття було таке! І який курс в результаті виходить? Хіба цікаво? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 496 Опубліковано: 19 вересня, 2023 4 часа назад, Mozart сказал: І який курс в результаті виходить? Хіба цікаво? 37.50 + 0.5 %=в районі 37.70 Чи цікаво кажете,таке собі,но на хліб з маслом буде😁 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Man1975 42 Опубліковано: 19 вересня, 2023 Добрый день. Индустриалбанк запустил 50к (дол сша и евро) через Индус24. Снятие без комиссии. Проверено! 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shansss 107 Опубліковано: 19 вересня, 2023 Доброго дня! В Агріколь також відкрив свій онлайн обмін, я вже ліміт свій на цей місяць використав, хотів купити в Приват24, но не можу зрозуміти як з мінімальними комісіями це зробити, гроші на руках. Щоб поповнити карту для виплат це буде комісія скільки? Як краще підкажіть? 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 496 Опубліковано: 19 вересня, 2023 1 година тому, Man1975 сказав: Добрый день. Индустриалбанк запустил 50к (дол сша и евро) через Индус24. Снятие без комиссии. Проверено! + треба заплатити за відкриття рахунку 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MrMozg 173 Опубліковано: 19 вересня, 2023 1 час назад, Shansss сказал: Доброго дня! В Агріколь також відкрив свій онлайн обмін, я вже ліміт свій на цей місяць використав, хотів купити в Приват24, но не можу зрозуміти як з мінімальними комісіями це зробити, гроші на руках. Щоб поповнити карту для виплат це буде комісія скільки? Як краще підкажіть? Поповнити Універсалку (без комісії), купити долар на КДВ доларову (комісія 0,5 відсотка але не більше 50 грн.) Тобто купити на 50к грн виходить чистими 1333.63$, маємо чистий курс 37,4916. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Man1975 42 Опубліковано: 19 вересня, 2023 2 часа назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: + треба заплатити за відкриття рахунку Я уже давно клиент банка, поэтому вопрос с открытием счета у меня не стоял на повестке дня. А так 70 грн счёт (а в Индус24 вроде как бесплатно)! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shansss 107 Опубліковано: 19 вересня, 2023 А якщо поповнити інтернет картку ПБ, і купити з неї $ на кдв яка комісія? Також 50 грн. чт ні? 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 253 Опубліковано: 19 вересня, 2023 8 минут назад, Shansss сказал: А якщо поповнити інтернет картку ПБ, і купити з неї $ на кдв яка комісія? Також 50 грн. чт ні? На інет без комісії, вихід з інет на кдв комісія 50. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Listrigon 107 Опубліковано: 19 вересня, 2023 Берет не 50 грн а 1.37 $ 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах