Перейти до вмісту

MrMozg

Форумчанин
  • Публікації

    150
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача MrMozg

  1. MrMozg

    А-Банк

    ОЧ знімається з кредитних без комісії. Наче тепер це на постійній основі. На сайті в "Поширених питаннях" П: За якими картками немає комісії на платежі з кредитних коштів за «Оплатою частинами»/«Миттєвою розстрочкою»? В: За картками «Універсальна», «Універсальна Gold» та преміальними картками.
  2. MrMozg

    А-Банк

    У Привата зняття з кредитних без комісії - то тимчасова акція (поки до кінця грудня), раніше також брали.
  3. Поповнити Універсалку (без комісії), купити долар на КДВ доларову (комісія 0,5 відсотка але не більше 50 грн.) Тобто купити на 50к грн виходить чистими 1333.63$, маємо чистий курс 37,4916.
  4. MrMozg

    Приватбанк

    Не треба лише забувати про ліміти банка і апки на виведення - p2p 100к на місяць, СЕП - 200к на місяць.
  5. MrMozg

    Приватбанк

    Якщо замовляєте готівку на дату, коли депозит вже закінчиться - то це не баг а фіча.
  6. MrMozg

    Конвертация валюты в банках по кросс-курсу

    СенсБанк - можна в додатку обміняти. Станом на зараз курс EUR/USD: 1.0710/1.0980.
  7. MrMozg

    Прогноз курса доллара к гривне

    В яку статистику він потрапить - не знаю. Але коли бачив (таких як і сам) бігаючих "в кедах" щоб здати 3го січня в обмінки (які кажуть де ж ви були 2 числа, все ж було тихо) а потім через півгодини-годину стоїмо в одній черзі "мені 100500 на свою картку Укргаза покласти" - думаю, тут не потрібно бути Шерлок Холмсом, щоб зрозуміти що до чого.
  8. MrMozg

    Прогноз курса доллара к гривне

    Приходять 2500-2700$ здати, а потім в касу 100к+ покласти.
  9. Я просто якраз дивлюсь на два модеми (не PRO тільки) і не можу обрати чи є толк брати ZTE чи ні. Здається в обох вже обираються BAND Продавець обох однаковий.
  10. MrMozg

    Банки, в которых мы держим деньги

    Додати до існуючого 100% не дасть. Дивно, що не дало новий створити, може там за рахунок комісії Укргазу виходило більше за 100к в сумі?
  11. MrMozg

    Банки, в которых мы держим деньги

    Так якщо ліміт 100тисяч на місяць не досягнуто, то можна ще навіть зараз відкрити ще один депозит - нема ж обмежень на кількість депозитів, лише ліміти по загальній сумі.
  12. MrMozg

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так а чего Привату не продавать? Курс продажи в кассе сейчас 37,70. Первый попавшийся сайт обменки в городе где нахожусь показывает 37,50...
  13. MrMozg

    Недвижимость.

    У нас продаж почала ціна падати, судячи по OLX.
  14. MrMozg

    Недвижимость.

    Вторичка в Донецкой/Луганской области упадет. А во Львовской/Ивано-Франковской - вырастет.
  15. MrMozg

    Я б в айтишники пошел...

    Не в этом мире. У нас 90% задач программерам звучит так: "Сделай вот эту вот штуку хорошо. Ну я не знаю как именно сделать, ты сделай покажи, а потом мои посмотрят и скажут что переделать". Программе ставить задачу нужно гораздо более четко.
  16. Может у тех, кто много продает и бывает. Часть с Европы распродают пишут что есть гарантия 1-3 месяца... И тут либо поверить на слово, либо искать знакомых, которые занимаются или знают тех, кто занимается. Ну либо покупать новое в 2-3 раза дороже.
  17. На ОЛХ есть один похожий (HP Elitedesk 800G5 - I9500T / 32GB / 1TB / RX560), с 1 гб NVMe за 18,5к грн. Подобные небольших размеров HP и Dell очень достойные зверьки. Жене пару лет назад брал (но попроще) - места много не занимает, шума не создает.
  18. Славянск. Вода 19.50, стоки 20.77. Это уже год, скоро ждем повышения тарифа, которое уже запланировано. Не смотря на это в говноканал вбухиваются все равно куча денег на покрытие убытков...
  19. Извиняюсь, а лично Вы этим экспрессом ездили? Печаль-печальная. Билеты как в электричку. Можно спокойно не влезть в ожидаемый по графику поезд. Толкотня капец... Цена как в автобусе рядом (где 100% будешь сидеть)... Ну не знаю, в текущем формате (и это я еще не попадал на их поломки) - комфортней автобусом или такси.
  20. MrMozg

    Прогноз курса доллара к гривне

    В чем профит для властьдержащих? Чтоб они недорого масло продали жителям? Так им выгодней за валюту продать закордон, пусть украинцы хоть по 100 за пузырь 0,85 Олейны платят. Наоборот, то что они по квотам не смогут продать по хорошей цене - из-за дефицита и поднятия цен можна и нам продать
  21. MrMozg

    Прогноз курса доллара к гривне

    Одночасно з Вами читав тут... Купив по 26,17. Може по-різному читаємо?
×