jgrok76 291 Опубліковано: 16 жовтня, 2023 1 час назад, pikefisher сказал: Интересно только почечему 500 евро не стоит брать? Я думал купюры каких-то мелких номиналов. Их потом трудно сдать будет... Большая по номиналу и у кассира вопросы с проверкой. Подробней https://ubr.ua/finances/exchange-market/evropa-razljubila-500-i-s-ukraintsev-mohut-brat-komissiju-za-ee-obmen-3879316 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fat Point 11 508 Опубліковано: 16 жовтня, 2023 5 часов назад, pikefisher сказал: Подскажите, купюры евро какого номинала лучше не брать 20 хуже продаются ,а на 500 есть любители покупать .У меня так. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 19 жовтня, 2023 (змінено) Кредо відкрив продаж. 36,61/37.69 комісії при тестовій купівлі не помічено. Змінено 19 жовтня, 2023 користувачем t.c. 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 19 жовтня, 2023 2 хвилини тому, t.c. сказав: Кредо відкрив продаж. по 37.69 Нюанси по комісіях при конвертації або знятті є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ScatmanJohn 504 Опубліковано: 27 жовтня, 2023 Піреус з 1 листопада планує ввести комісію 0.5% за онлайн обмін, тобто фактичний курс становитиме 37.64 замість теперішніх 37.45. Чесно, дивуюсь такому жлобству наших банків. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Koshechka 358 Опубліковано: 3 листопада, 2023 Сейчас в банках онлайн неинтересно покупать, слишком маленькая разница получается, сейчас интересный курс на покупку евро в креди Агриколь 39.50, больше ничего интересного 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 3 листопада, 2023 (змінено) 49 хвилин тому, Koshechka сказав: Сейчас в банках онлайн неинтересно покупать, слишком маленькая разница получается, сейчас интересный курс на покупку евро в креди Агриколь 39.50, больше ничего интересного Після обіду і тут уже стало неінтересно,уже 39.80 світить,я ще якраз встиг,пока на кассі стояв вже курс підвищило.p.s напевне із за вас підскочив ,прочитавши ваш пост ,карусельщики рванули купляти😉 Змінено 3 листопада, 2023 користувачем lutsak.oleg@ukr.net 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Сова 278 Опубліковано: 3 листопада, 2023 если что, евро онлайн на пумбе 39,53 сейчас. в моменте приятно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ССергей 38 Опубліковано: 5 листопада, 2023 Вопрос: использовать сейчас онлайн обмен, или подождать? Какие мысли? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 572 Опубліковано: 5 листопада, 2023 1 час назад, ССергей сказал: Вопрос: использовать сейчас онлайн обмен, или подождать? Какие мысли? Мои мысли , по доллару сейчас совсем не интересно. По евро... надо будет посмотреть, что будет завтра. Возможно, появится интересный вариант. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах