Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
19 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Я неділю назад купував,ніхто ніяких страховок невпарював, но 0.5% за зняття було таке!

І який курс в результаті виходить? Хіба цікаво?

Опубліковано:

Доброго дня! В Агріколь також відкрив свій онлайн обмін, я вже ліміт свій на цей місяць використав, хотів купити в Приват24, но не можу зрозуміти як з мінімальними комісіями це зробити, гроші на руках. Щоб поповнити карту для виплат це буде комісія скільки? Як краще підкажіть?

Опубліковано:
1 час назад, Shansss сказал:

Доброго дня! В Агріколь також відкрив свій онлайн обмін, я вже ліміт свій на цей місяць використав, хотів купити в Приват24, но не можу зрозуміти як з мінімальними комісіями це зробити, гроші на руках. Щоб поповнити карту для виплат це буде комісія скільки? Як краще підкажіть?

Поповнити Універсалку (без комісії), купити долар на КДВ доларову (комісія 0,5 відсотка але не більше 50 грн.) Тобто купити на 50к грн виходить чистими 1333.63$, маємо чистий курс 37,4916.

Опубліковано:
2 часа назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

+ треба заплатити за відкриття рахунку 

Я уже давно клиент банка, поэтому вопрос с открытием счета у меня не стоял на повестке дня. А так 70 грн счёт (а в Индус24 вроде как бесплатно)!

Опубліковано:
8 минут назад, Shansss сказал:

А якщо поповнити інтернет картку ПБ, і купити з неї $ на кдв яка комісія? Також 50 грн. чт ні?

На інет без комісії,  вихід з інет на кдв комісія 50.