Перейти до вмісту

Останетесь ли Вы клиентом ПриватБанка на фоне его перехода в государственную собственность?  

694 користувача проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. ДЛЯ ФИЗИЧЕСКИХ ЛИЦ

• Да, однозначно останусь
      117
    • Нет, однозначно уйду
      46
    • Пока не принял окончательное решение
      68
    • Я – Вегас (никогда и не был клиентом ПриватБанка, как физлицо)
      33
    • Останусь, но по возможности сокращу объемы или частью услуг перестану пользоваться
      172
    • Свой вариант или просто проходил(а) мимо
      13
  2. 2. ДЛЯ ЮРИДИЧЕСКИХ ЛИЦ

• Да, однозначно останусь
      39
    • Нет, однозначно уйду
      62
    • Пока не принял окончательное решение
      58
    • Я – Вегас (никогда и не был клиентом ПриватБанка, как юрлицо)
      104
    • Останусь, но по возможности сокращу объемы или частью услуг перестану пользоваться
      46
    • Свой вариант или просто проходил(а) мимо
      135

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, qwerty2 сказал:

У Примата є послуга "довірений користувач".

Дякую. Виготовив дружині у відділенні окрему карту, яка підключена до мого рахунку. Саме це і було потрібно.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

доброго вечора!  таке питання:
у людини в Приваті є кредитка (якою давно активно користуються) і пенсійна картка. Ій мають перекинути порядка 60к гривень. На яку з цих карток краще їх зкинути, щоб не привертати зайвої уваги банка? (крім рекомендації розділити на 2 частини і кинути в різні місяці)
Я схиляюся до кредитки, бо на ній регулярні оберти суттєво більші за пенсійну карту. Але чи нема тут якоїсь заморочки в тому, що карта саме кредитна (якщо наприклад вийде типу погашення кредитної заборгованості третьою особою)

• Подобається 1

Поділитися повідомленням

1 хвилину тому, E34 сказав:

доброго вечора!  таке питання:
у людини в Приваті є кредитка (якою давно активно користуються) і пенсійна картка. Ій мають перекинути порядка 60к гривень. На яку з цих карток краще їх зкинути, щоб не привертати зайвої уваги банка? (крім рекомендації розділити на 2 частини і кинути в різні місяці)
Я схиляюся до кредитки, бо на ній регулярні оберти суттєво більші за пенсійну карту. Але чи нема тут якоїсь заморочки в тому, що карта саме кредитна (якщо наприклад вийде типу погашення кредитної заборгованості третьою особою)

imho

картку, на які нараховуються соціальні гроші, я би взагалі не чіпав. Краще зробити в П24 КДВ діджитал, але її поповнення, як і пенсійної, буде з комісією.

якщо на кредитці є заборгованість, то звичайно із цієї суми вона буде "закрита", решта - власні кошти. 

в чому проблема "погашення кредитної заборгованості третьою особою"?

• Лайк 1
  • Дякую 1

Поділитися повідомленням

Дякую за відповідь!

картку, на які нараховуються соціальні гроші, я би взагалі не чіпав. - теж була така думка

в чому проблема "погашення кредитної заборгованості третьою особою"? - не знаю, чи нема якихось обмежень, що кредит/кредитка має погашатися саме тим, хто його брав (і чи монітрить це якось банк).  А те, що частина коштів піде автоматично на закриття заборгованості по кредитці і стане недоступною - це взагалі не проблема.

• Подобається 1

Поділитися повідомленням

4 хвилини тому, E34 сказав:

Дякую за відповідь!

картку, на які нараховуються соціальні гроші, я би взагалі не чіпав. - теж була така думка

в чому проблема "погашення кредитної заборгованості третьою особою"? - не знаю, чи нема якихось обмежень, що кредит/кредитка має погашатися саме тим, хто його брав (і чи монітрить це якось банк).  А те, що частина коштів піде автоматично на закриття заборгованості по кредитці і стане недоступною - це взагалі не проблема.

банк почне моніторити якщо буде багато і часто подібних переказів 

• Дякую 1

Поділитися повідомленням

Хтось пробував купляти долари по 37.70? Якщо так, то є якийсь ліміт, пропонують білі чи сині?

Поділитися повідомленням

1 хвилину тому, ScatmanJohn сказав:

Хтось пробував купляти долари по 37.70? Якщо так, то є якийсь ліміт, пропонують білі чи сині?

варіанти по 37.4532 Вам не підходять? 50000 онлайн, ще 100000 на місячний депозит)

продавати будуть те, що "з приносу", на "сині" розраховувати не варто imho

• Лайк 1

Поділитися повідомленням

24 минуты назад, Moskit сказал:

варіанти по 37.4532 Вам не підходять? 50000 онлайн, ще 100000 на місячний депозит)

З приносу по 37,1 ? А принос по 37,1 точно є ?
Глянув, у 42-х банках курс прийому кращий.

• Лайк 1

Поділитися повідомленням

33 минуты назад, Moskit сказал:

На 50к вже затарився цього місяця. :)

Скажімо так, знімав валюту в Ідея банку, касир спитала долари чи гривні по 37.80. Отримав білі долари, от сиджу думаю, може треба було гривнями забрати і пошукати щастя у Приваті.

• Дякую 1

Поділитися повідомленням

7 хвилин тому, ScatmanJohn сказав:

На 50к вже затарився цього місяця. :)

Скажімо так, знімав валюту в Ідея банку, касир спитала долари чи гривні по 37.80. Отримав білі долари, от сиджу думаю, може треба було гривнями забрати і пошукати щастя у Приваті.

Думаю, що зможете «білі» віддати днями 37.80+, а звідти - в Приват)

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.