Daishi Опубліковано 29 грудня, 2016 Опубліковано 29 грудня, 2016 дійсно. моя картка. з комісією і за зняття і за поповнення свого ж рахунку. в готівковій і безготівкої формі. як раз те про що я мріяв Цитата
Pan Włodek Опубліковано 29 грудня, 2016 Опубліковано 29 грудня, 2016 8 минут назад, Daishi сказал: дійсно. моя картка. з комісією і за зняття і за поповнення свого ж рахунку. в готівковій і безготівкої формі. як раз те про що я мріяв А нащо її поповнювати ? (готівкою , до речі, все ж таки без комісії). Просто прив"яжіть до неї безкоштовне смс-інформування і сховайте у шухляду. Тільки не забудьте її закрити до закінчення терміну дії, бо потім випустять іменну і за це візьмуть 120 грн. 1 Цитата
Daishi Опубліковано 29 грудня, 2016 Опубліковано 29 грудня, 2016 так, вже помітив що комісія йде за поповнення Поповнення рахунку готівкою (у валюті рахунку) без використання картки. Але мені легше буде після завершення депозиту просто закрити рахунок і забути як дурний сон співпрацю з ощадом Цитата
chipmunk Опубліковано 29 грудня, 2016 Опубліковано 29 грудня, 2016 МК поповнюється халявно безготівково з іншого банку, завів її саме для безкомісної оплати комуналки через кабінет ГІОЦ. 1 Цитата
Alexxander Опубліковано 26 січня, 2017 Опубліковано 26 січня, 2017 Личные практические внимательные впечатления при получении карточки "моя картка" На выдаваемую карточку сразу (и бесплатно) дают установить (через терминал) интересный тебе пин-код, а далее этим же кодом ты тут же (при менеджере) проверяешь баланс карточки с целью её активирования. Цитата
Пофигист7909 Опубліковано 26 січня, 2017 Опубліковано 26 січня, 2017 Что вам мешает после отхода менеджера изменить пин?))) Цитата
Alexxander Опубліковано 26 січня, 2017 Опубліковано 26 січня, 2017 1 час назад, Пофигист7909 сказал: Что вам мешает после отхода менеджера изменить пин?))) Мой акцент про то, что услуга бесплатная и в принципе предоставляется нормально. А не про то, что менеджер у меня что-то подглядывал Цитата
Forever Опубліковано 20 лютого, 2017 Опубліковано 20 лютого, 2017 Ощадбанк знижує ставки за депозитами фізичних осіб http://www.oschadbank.ua/ua/press-service/news/4337285/ 2 Цитата
Floridor Опубліковано 28 березня, 2017 Опубліковано 28 березня, 2017 Ощадбанк надсилатиме клієнтам повідомлення у Viber http://www.oschadbank.ua/ua/press-service/news/4337573/ Цитата
Анджелина Опубліковано 4 травня, 2017 Опубліковано 4 травня, 2017 (змінено) Специально к Евровидению-2017 Ощадбанк выпустил лимитированную серию карт Visa Prepaid с эксклюзивным дизайном песенного конкурса и акцией для пользователей Ощадбанк подготовил сюрприз для меломанов, выпустив лимитированную серию мгновенных карт Visa Prepaid с эксклюзивным дизайном Евровидения-2017. Получить такую карту можно без документов и ожидания, просто посетив отделение нового формата. Во время проведения Евровидения-2017 карту Visa Prepaid можно приобрести у менеджера Ощадбанка на стенде международной компании VISA на территории «Еврогородка» на Крещатике. Стоимость карты 75 грн, а "у менеджера Ощадбанка на стенде международной компании VISA на территории «Еврогородка» на Крещатике" - 50 грн. Все пользователи карт Visa Prepaid от Ощадбанка с 25 апреля по 30 сентября 2017 года смогут принять участие в эксклюзивной акции «Просто співай!». По ее условиям каждые десять дней определяется десять победителей — обладателей ценных подарков. Бусины из серебра и портативные зарядные устройства с символикой Евровидения-2017 разыгрываются до конца июня, а с июля — новые подарки! Кроме того, ежемесячно среди участников акции разыгрываются главные подарки — инновационный NFC-сюрприз, аналогов которому в Украине нет! http://promo.oschadbank.ua/ Змінено 4 травня, 2017 користувачем Анджелина 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.