Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дійсно. моя картка. з комісією і за зняття і за поповнення свого ж рахунку. в готівковій і безготівкої формі. як раз те про що я мріяв :D

Опубліковано
8 минут назад, Daishi сказал:

дійсно. моя картка. з комісією і за зняття і за поповнення свого ж рахунку. в готівковій і безготівкої формі. як раз те про що я мріяв :D

А нащо її поповнювати ? (готівкою , до речі, все ж таки без комісії). Просто прив"яжіть до неї безкоштовне смс-інформування і сховайте у шухляду. Тільки не забудьте її закрити до закінчення терміну дії, бо потім випустять іменну і за це візьмуть 120 грн. :hi:

Опубліковано

так, вже помітив що комісія йде за поповнення Поповнення рахунку готівкою (у валюті рахунку) без використання картки. 

Але мені легше буде після завершення депозиту просто закрити рахунок і забути як дурний сон співпрацю з ощадом :)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Личные практические внимательные впечатления при получении карточки "моя картка"

На выдаваемую карточку сразу (и бесплатно) дают установить (через терминал) интересный тебе пин-код, а далее этим же кодом ты тут же (при менеджере) проверяешь баланс карточки с целью её активирования.

Опубліковано
1 час назад, Пофигист7909 сказал:

Что вам мешает после отхода менеджера изменить пин?)))

Мой акцент про то, что услуга бесплатная и в принципе предоставляется нормально.

А не про то, что менеджер у меня что-то подглядывал :)

• 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)

Специально к Евровидению-2017 Ощадбанк выпустил лимитированную серию карт Visa Prepaid с эксклюзивным дизайном песенного конкурса и акцией для пользователей

Ощадбанк подготовил сюрприз для меломанов, выпустив лимитированную серию мгновенных карт Visa Prepaid с эксклюзивным дизайном Евровидения-2017. Получить такую карту можно без документов и ожидания, просто посетив отделение нового формата.

Во время проведения Евровидения-2017 карту Visa Prepaid можно приобрести у менеджера Ощадбанка на стенде международной компании VISA на территории «Еврогородка» на Крещатике.

Стоимость карты 75 грн, а "у менеджера Ощадбанка на стенде международной компании VISA на территории «Еврогородка» на Крещатике" - 50 грн.

Все пользователи карт Visa Prepaid от Ощадбанка с 25 апреля по 30 сентября 2017 года смогут принять участие в эксклюзивной акции «Просто співай!». По ее условиям каждые десять дней определяется десять победителей — обладателей ценных подарков. Бусины из серебра и портативные зарядные устройства с символикой Евровидения-2017 разыгрываются до конца июня, а с июля — новые подарки! Кроме того, ежемесячно среди участников акции разыгрываются главные подарки — инновационный NFC-сюрприз, аналогов которому в Украине нет!

http://promo.oschadbank.ua/

590b1b579129f_.thumb.jpg.995028a9e9e9a3f81e73932833c00ebb.jpg

Змінено користувачем Анджелина

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...