Daishi 116 Опубліковано: 29 грудня, 2016 дійсно. моя картка. з комісією і за зняття і за поповнення свого ж рахунку. в готівковій і безготівкої формі. як раз те про що я мріяв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 29 грудня, 2016 8 минут назад, Daishi сказал: дійсно. моя картка. з комісією і за зняття і за поповнення свого ж рахунку. в готівковій і безготівкої формі. як раз те про що я мріяв А нащо її поповнювати ? (готівкою , до речі, все ж таки без комісії). Просто прив"яжіть до неї безкоштовне смс-інформування і сховайте у шухляду. Тільки не забудьте її закрити до закінчення терміну дії, бо потім випустять іменну і за це візьмуть 120 грн. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Daishi 116 Опубліковано: 29 грудня, 2016 так, вже помітив що комісія йде за поповнення Поповнення рахунку готівкою (у валюті рахунку) без використання картки. Але мені легше буде після завершення депозиту просто закрити рахунок і забути як дурний сон співпрацю з ощадом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chipmunk 63 Опубліковано: 29 грудня, 2016 МК поповнюється халявно безготівково з іншого банку, завів її саме для безкомісної оплати комуналки через кабінет ГІОЦ. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexxander 66 Опубліковано: 26 січня, 2017 Личные практические внимательные впечатления при получении карточки "моя картка" На выдаваемую карточку сразу (и бесплатно) дают установить (через терминал) интересный тебе пин-код, а далее этим же кодом ты тут же (при менеджере) проверяешь баланс карточки с целью её активирования. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пофигист7909 597 Опубліковано: 26 січня, 2017 Что вам мешает после отхода менеджера изменить пин?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexxander 66 Опубліковано: 26 січня, 2017 1 час назад, Пофигист7909 сказал: Что вам мешает после отхода менеджера изменить пин?))) Мой акцент про то, что услуга бесплатная и в принципе предоставляется нормально. А не про то, что менеджер у меня что-то подглядывал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Forever 82 Опубліковано: 20 лютого, 2017 Ощадбанк знижує ставки за депозитами фізичних осіб http://www.oschadbank.ua/ua/press-service/news/4337285/ 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 28 березня, 2017 Ощадбанк надсилатиме клієнтам повідомлення у Viber http://www.oschadbank.ua/ua/press-service/news/4337573/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 4 травня, 2017 (змінено) Специально к Евровидению-2017 Ощадбанк выпустил лимитированную серию карт Visa Prepaid с эксклюзивным дизайном песенного конкурса и акцией для пользователей Ощадбанк подготовил сюрприз для меломанов, выпустив лимитированную серию мгновенных карт Visa Prepaid с эксклюзивным дизайном Евровидения-2017. Получить такую карту можно без документов и ожидания, просто посетив отделение нового формата. Во время проведения Евровидения-2017 карту Visa Prepaid можно приобрести у менеджера Ощадбанка на стенде международной компании VISA на территории «Еврогородка» на Крещатике. Стоимость карты 75 грн, а "у менеджера Ощадбанка на стенде международной компании VISA на территории «Еврогородка» на Крещатике" - 50 грн. Все пользователи карт Visa Prepaid от Ощадбанка с 25 апреля по 30 сентября 2017 года смогут принять участие в эксклюзивной акции «Просто співай!». По ее условиям каждые десять дней определяется десять победителей — обладателей ценных подарков. Бусины из серебра и портативные зарядные устройства с символикой Евровидения-2017 разыгрываются до конца июня, а с июля — новые подарки! Кроме того, ежемесячно среди участников акции разыгрываются главные подарки — инновационный NFC-сюрприз, аналогов которому в Украине нет! http://promo.oschadbank.ua/ Змінено 4 травня, 2017 користувачем Анджелина 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах