Simpson 9 068 Опубліковано: 16 липня, 2015 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Simpson 9 068 Опубліковано: 16 липня, 2015 (змінено) Змінено 16 липня, 2015 користувачем Simpson 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izum 496 Опубліковано: 16 липня, 2015 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bvs 1 051 Опубліковано: 16 липня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=pmfPsHBNZZo#t=23 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t483 2 294 Опубліковано: 16 липня, 2015 - Мадам , интересуюсь спросить: Вам сколько лет? - 89... - Ой ...вэй!! А Вы пьете, курите? - Конечно!! А то я так вообще никогда не умру... 19 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Simpson 9 068 Опубліковано: 16 липня, 2015 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вероника2 290 Опубліковано: 16 липня, 2015 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mishanya 447 Опубліковано: 16 липня, 2015 - Чем отличается веселый байкер от грустного?- У веселого байкера зубы в мошках!- Моня, ты знаешь, шо Яша присутствовал при Сонечкиных родах и таки даже сам перерезал пуповину! А ты бы смог?- Фаечка, таки с моей слабой нервной системой я могу присутствовать только при зачатии!Заказали известному художнику картину на тему "ЛЕНИН В ПОЛЬШЕ".Через некоторое время приезжает комиссия,видит добротно исполненное полотно.На нем изображен шалаш,шашлыки на костре,вокруг куча пустых бутылок и окурков.Из шалаша торчат две пары ног.Художник поясняет:- Вот это ноги Надежды Константиновны,а это - Феликса Эдмундовича.- Позвольте,а где же Ленин?- А Ленин в Польше !!! 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 16 липня, 2015 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
заDOOMчивый 10 722 Опубліковано: 16 липня, 2015 вот я наржался с Доктора Петровича,покруче американских комедий: 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах