Популярний пост ALEX© Опубліковано 17 грудня, 2016 Популярний пост Опубліковано 17 грудня, 2016 (змінено) Змінено 17 грудня, 2016 користувачем ALEX© 20 Цитата
Популярний пост ХАУС Опубліковано 17 грудня, 2016 Популярний пост Опубліковано 17 грудня, 2016 11 Цитата
Алиса в стране чудес Опубліковано 17 грудня, 2016 Опубліковано 17 грудня, 2016 (змінено) 5 часов назад, Pan Włodek сказал: Приємно, звичайно, бачити колегу по підпсці на "мізантропів" у фейсбучіку, але ви хоч би дивилися, що постять тут до вас, я не кажу вже про кілька сторінок назад, але хоча б на цій же сторінці. ой ... ну подумаешь!? всякое бывает )) спешила... поделиться хотелось ) впредь обещаю быть внимательнее а мизантроп этот ..когда то был моим начальником на работе С ним в жизни ещё веселее чем на ФС ) Хороший Человек ) Змінено 17 грудня, 2016 користувачем Алиса в стране чудес 3 Цитата
Pan Włodek Опубліковано 17 грудня, 2016 Опубліковано 17 грудня, 2016 42 минуты назад, Алиса в стране чудес сказал: ой ... ну подумаешь!? всякое бывает )) спешила... поделиться хотелось ) впредь обещаю быть внимательнее а мизантроп этот ..когда то был моим начальником на работе С ним в жизни ещё веселее чем на ФС ) Хороший Человек ) От бачите - як кажуть мудрі люди: хто спішить, той спотикається Ще й ліміт "трьох постів на добу" вже використали Я наприклад ніколи не спішу, і навіть користуюся правилом: почекати десь із годинку перед тим, як публікувати жарт, якщо він мені видається таким самим смішним, як при першому погляді- тоді ділюся ним із шановною публікою. То кажете, особисто знайомі з "обществом нудних прєстарєлих мізантропів"? Я завжди думав, що це колектив, а не одна людина, а воно он як. Цікаво. 4 Цитата
Популярний пост Mixa72 Опубліковано 17 грудня, 2016 Популярний пост Опубліковано 17 грудня, 2016 33 Цитата
Популярний пост Дина Павлик Опубліковано 17 грудня, 2016 Популярний пост Опубліковано 17 грудня, 2016 Прохожу медпрофосмотр. Осталось терапевта пройти. Врач — бабушка, божий одуванчик пенсионного возраста. Cпрашивает: — Что беспокоит? Я ей говорю: — Ничего, планирую прожить ещё лет 100−150. А она отвечает: — Вы, молодой человек, оптимист! Если проживёте столько лет, я вам первая пожму руку! 17 Цитата
Популярний пост Дина Павлик Опубліковано 17 грудня, 2016 Популярний пост Опубліковано 17 грудня, 2016 (змінено) Приходит мужик к хирургу и выкладывает на стол мужское достоинство очень приличного размера: — Доктор, отрезайте половину! — Да вы что, такой шедевр губить! — Доктор, на двоих реально крови не хватает, он встает — я падаю Змінено 17 грудня, 2016 користувачем Дина Павлик 10 Цитата
Популярний пост Дина Павлик Опубліковано 17 грудня, 2016 Популярний пост Опубліковано 17 грудня, 2016 Mужик продает на базаре говорящего попугая. Подходит женщина и говорит: — Какая хорошая птичка, она у Вас говорит? А попугай возьми и ляпни: -Да, б@@дь, говорит! Мужик извиняется и говорит: — Если покупаете, то все исправим за пять минут. Заходит в подсобку, кипятит воду сует попугая туда — Нельзя хамить чужим тётям. Вынимает попугая из воды, а тот ему отвечает: — Все, Михалыч, все понял. Мужик выходит к женщине и говорит: — Всё в ажуре. Женщина спрашивает попугая: — Если я приду домой с мужчиной, что ты скажешь? — Здравствуйте, госпожа, здравствуйте, господин. — А если я приду с двумя мужчинами? — Здравствуйте, госпожа, здравствуйте, господа. — А если я приду с тремя мужчинами? Попугай поворачивается к мужику и говорит: — Михалыч, кипяти воду, она действительно б@@дь!!! 16 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.