ALEX© 9 627 Опубліковано: 17 грудня, 2016 (змінено) Змінено 17 грудня, 2016 користувачем ALEX© 20 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ХАУС 5 255 Опубліковано: 17 грудня, 2016 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ХАУС 5 255 Опубліковано: 17 грудня, 2016 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ХАУС 5 255 Опубліковано: 17 грудня, 2016 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 127 Опубліковано: 17 грудня, 2016 (змінено) 5 часов назад, Pan Włodek сказал: Приємно, звичайно, бачити колегу по підпсці на "мізантропів" у фейсбучіку, але ви хоч би дивилися, що постять тут до вас, я не кажу вже про кілька сторінок назад, але хоча б на цій же сторінці. ой ... ну подумаешь!? всякое бывает )) спешила... поделиться хотелось ) впредь обещаю быть внимательнее а мизантроп этот ..когда то был моим начальником на работе С ним в жизни ещё веселее чем на ФС ) Хороший Человек ) Змінено 17 грудня, 2016 користувачем Алиса в стране чудес 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 17 грудня, 2016 42 минуты назад, Алиса в стране чудес сказал: ой ... ну подумаешь!? всякое бывает )) спешила... поделиться хотелось ) впредь обещаю быть внимательнее а мизантроп этот ..когда то был моим начальником на работе С ним в жизни ещё веселее чем на ФС ) Хороший Человек ) От бачите - як кажуть мудрі люди: хто спішить, той спотикається Ще й ліміт "трьох постів на добу" вже використали Я наприклад ніколи не спішу, і навіть користуюся правилом: почекати десь із годинку перед тим, як публікувати жарт, якщо він мені видається таким самим смішним, як при першому погляді- тоді ділюся ним із шановною публікою. То кажете, особисто знайомі з "обществом нудних прєстарєлих мізантропів"? Я завжди думав, що це колектив, а не одна людина, а воно он як. Цікаво. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa72 2 416 Опубліковано: 17 грудня, 2016 33 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дина Павлик 1 819 Опубліковано: 17 грудня, 2016 Прохожу медпрофосмотр. Осталось терапевта пройти. Врач — бабушка, божий одуванчик пенсионного возраста. Cпрашивает: — Что беспокоит? Я ей говорю: — Ничего, планирую прожить ещё лет 100−150. А она отвечает: — Вы, молодой человек, оптимист! Если проживёте столько лет, я вам первая пожму руку! 17 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дина Павлик 1 819 Опубліковано: 17 грудня, 2016 (змінено) Приходит мужик к хирургу и выкладывает на стол мужское достоинство очень приличного размера: — Доктор, отрезайте половину! — Да вы что, такой шедевр губить! — Доктор, на двоих реально крови не хватает, он встает — я падаю Змінено 17 грудня, 2016 користувачем Дина Павлик 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дина Павлик 1 819 Опубліковано: 17 грудня, 2016 Mужик продает на базаре говорящего попугая. Подходит женщина и говорит: — Какая хорошая птичка, она у Вас говорит? А попугай возьми и ляпни: -Да, б@@дь, говорит! Мужик извиняется и говорит: — Если покупаете, то все исправим за пять минут. Заходит в подсобку, кипятит воду сует попугая туда — Нельзя хамить чужим тётям. Вынимает попугая из воды, а тот ему отвечает: — Все, Михалыч, все понял. Мужик выходит к женщине и говорит: — Всё в ажуре. Женщина спрашивает попугая: — Если я приду домой с мужчиной, что ты скажешь? — Здравствуйте, госпожа, здравствуйте, господин. — А если я приду с двумя мужчинами? — Здравствуйте, госпожа, здравствуйте, господа. — А если я приду с тремя мужчинами? Попугай поворачивается к мужику и говорит: — Михалыч, кипяти воду, она действительно б@@дь!!! 16 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах