lisichkus 29 381 Опубліковано: 17 березня, 2018 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lisichkus 29 381 Опубліковано: 17 березня, 2018 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lisichkus 29 381 Опубліковано: 17 березня, 2018 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 17 березня, 2018 Каленкавіцкія крамы - гэта смерць для інтравертаў. От, напрыклад, хачу я купіць секатар. Стаю, шукаю вачыма і не знаходжу. Запытацца - то ж трэба з зоны камфорту выйсці. Выходжу з зоны камфорту. Я так звярнуся: “Добры дзень. Скажыце, а ў вас секатар е?”. Па-мойму, нармальна. Без літаратуршчыны і з флёрам нядбайнасці. І не выглядае як вывучаная рэпліка. Але касірка пачынае сама: - Што ты хацеў? - Добры дзень. - Што хацеў? - Скажыце, а ў вас секатар е? Усё ідзе па плане, але ўмешваецца муж касіркі. Ён побач сядзіць на стуле. - Што-та атрэзаць хочаш? - пытае. Мне толькі секатар і назад у зону камфорту. Болей я нічога не хачу. - Добры дзень, - кажу і мужу. - Скажыце, а ў вас секатар е? - Атрэзаць хочаш? - паўтарае ён. А якое табе дзела? Але ківаю галавой - угу. - Кусты? Адчапіся ўжо. Дай мне секатар і сядзі далей на сваім стуле. - Ну. - Панятна. Ніна, і мне секатар нада. - А дзе той твой? - Паламаўся. Ніна доўга расказвае мужу, адкуль у яго рукі растуць, а мне гаворыць: - А што ты рэзаць будзеш? Тоўстае, тонкае? - Я б два секатары ўзяў: маленькі і вялікі. Хай будзе. Таксама загаддзя прыдумаў такі адказ. Мне асабліва “хай будзе” падабаецца. - Панятна. Не, секатараў у нас няма. (c) Андрусь Горват (fb) 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shmikl 6 751 Опубліковано: 17 березня, 2018 Навеяло предыдущим постом... "Сидел, читал мануал. Изматерился на китайцев, думал все с ошибками. Оказалось, что читаю по болгарски." 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tohan 6 804 Опубліковано: 17 березня, 2018 7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tohan 6 804 Опубліковано: 17 березня, 2018 1 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 17 березня, 2018 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 17 березня, 2018 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kesha876 9 347 Опубліковано: 17 березня, 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах