Дина Павлик Опубліковано: 22 квітня, 2017 Опубліковано: 22 квітня, 2017 — Розочка, я таки, дозвонился в приёмную нашего одесского мэра, спросил: «Куда мы всей страной идём?» — И шо он на то?.. — Пока только смогли ответить, куда иду конкретно я… 9 Цитата
Це популярне повідомлення. Дина Павлик Опубліковано: 22 квітня, 2017 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 22 квітня, 2017 — Лазарь Моисеевич,Вы таки слышала, шо Рада приняла решение переименовать Днепропетровск в Днепр. — А то, конечно слышал, думаю, шо жители Запорожья и Херсона сейчас находятся в жутком беспокойстве. 11 Цитата
Це популярне повідомлення. Дина Павлик Опубліковано: 22 квітня, 2017 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 22 квітня, 2017 — Яша, о чем ты думаешь во время работы? — Знаешь Моня, постоянно таки думаю о лошадях — все время в голове: «Е…ись оно все конем!». 12 Цитата
Це популярне повідомлення. snezha Опубліковано: 22 квітня, 2017 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 22 квітня, 2017 10 Цитата
Це популярне повідомлення. snezha Опубліковано: 22 квітня, 2017 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 22 квітня, 2017 12 Цитата
Це популярне повідомлення. Алиса в стране чудес Опубліковано: 22 квітня, 2017 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 22 квітня, 2017 коротко о погоде : 13 Цитата
Це популярне повідомлення. Svyatko1 Опубліковано: 23 квітня, 2017 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 23 квітня, 2017 10 Цитата
snezha Опубліковано: 23 квітня, 2017 Опубліковано: 23 квітня, 2017 Блондинка звонит в полицию: - "Всё украли! Руль украли, педали украли, музыку украли!" Через минуту снова звонок: - "Простите, села на заднее сидение..." 6 Цитата
Рекомендовані повідомлення