Анджелина Опубліковано 9 серпня, 2017 Опубліковано 9 серпня, 2017 1 час назад, admin сказал: У меня две фобии... Боюсь темноты и гаишников... Особенно темноты... Неизвестно, сколько в ней гаишников... 4 Цитата
Популярний пост Эвген Опубліковано 10 серпня, 2017 Популярний пост Опубліковано 10 серпня, 2017 Папа может. 13 Цитата
Гість Опубліковано 10 серпня, 2017 Опубліковано 10 серпня, 2017 Цитата Выйду замуж на время кризиса. Говорю тихо, готовлю вкусно, голова не болит. (с) Цитата
Обыватель Опубліковано 10 серпня, 2017 Опубліковано 10 серпня, 2017 - Я тебя люблю. - Давай уже после майских. Цитата
Популярний пост stromba Опубліковано 10 серпня, 2017 Популярний пост Опубліковано 10 серпня, 2017 Воскресенье, будучи слегка навеселе, нашел дома кулек сухофруктов. Дай, думаю, компот сварю. Сварил. Фрукты все равно никто не будет есть, решил отцедить. Поставил дуршлаг в раковину и слил жидкость. Долго стоял над раковиной в ступоре, много думал… 18 Цитата
stromba Опубліковано 10 серпня, 2017 Опубліковано 10 серпня, 2017 Папа, папа, а кто это там в углу — лохматенький , с красными глазками, всю ночь сидит??? — Не бойся, дочка, это же наша мама в Одноклассниках… 3 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.