Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

по 33 и 32 не захотели принимать доллары: експрес, кредо - меня причины не интересовали, киевска русь - не понравились доллары с 1988 года. ну нет так нет, я могу и подождать.)

Змінено користувачем sellar
Опубліковано

Здравствуйте, получилось ли у кого-нибудь сегодня сдать доллары в ОТП, Пиреусе, ВТБ, УниКредите? Вроде там курс приема сегодня 27.

Получилось. В кассах наличной гривны нигде нет. Пополняем карту. Ежедневно снимаем по 150 000 гривен в банкомате

Опубліковано

Получилось. В кассах наличной гривны нигде нет. Пополняем карту. Ежедневно снимаем по 150 000 гривен в банкомате[/quote

Не поняла! Хочу сдать доллар! Каким образом пополнить карту долларом? Или вы о другом?

Опубліковано

Получилось. В кассах наличной гривны нигде нет. Пополняем карту. Ежедневно снимаем по 150 000 гривен в банкомате[/quote

Не поняла! Хочу сдать доллар! Каким образом пополнить карту долларом? Или вы о другом?

Ну что непонятного...

Сдаете доллары,а гривну получаете не налом в кассе ,а зачислением на карту...а потом в банкоматах снимаете... ;)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...