Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Много талантливых композиторов пишущих музыку к фильмам. Насчёт Ленинграда могу сказать,что творчество этой группы,для крайне узкого круга. Доводилось случайно их слушать,но особо гениального у них не обнаружил.Поэтому сказать,что Л очень круто сообразил,крайне субъективно.Лично для меня критизна,это когда есть чувства,переживание и мурашки по коже,таких ощущений в той симфонии обнаружено не было.

Опубліковано

Лично для меня критизна,это когда есть чувства,переживание и мурашки по коже,таких ощущений в той симфонии обнаружено не было.

А у меня как раз мурашки с третей минуты начинаются, а к пятой бегают на уровне Вивальди. Вообоше, из его песен таких симфоний еще пару штук можно нарезать.

Опубліковано (змінено)

А у меня как раз мурашки с третей минуты начинаются, а к пятой бегают на уровне Вивальди. Вообоше, из его песен таких симфоний еще пару штук можно нарезать.

А мурашки по коже разная музыка вызывает. Меня вот эта, например: (хоть и не по теме топика)  :)

Змінено користувачем advr

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...