Twin 12 256 Опубліковано: 8 травня, 2022 Сусід пропонували сьогодні місце в черзі за 100грн, по сусідськи, отаке) 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 8 травня, 2022 Львів. Постояв 2 год за дизелем АНП. Перед тим треба в додатку купити бо по банківській карті заправка не дозволена. І ціна чуть інша зразу - не по 42,63 а по 46. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 883 Опубліковано: 8 травня, 2022 1 час назад, t.c. сказал: Львів. Постояв 2 год за дизелем АНП. Перед тим треба в додатку купити бо по банківській карті заправка не дозволена. І ціна чуть інша зразу - не по 42,63 а по 46. У додатку Energy? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 8 травня, 2022 1 час назад, t.c. сказал: Львів. Постояв 2 год за дизелем АНП. Перед тим треба в додатку купити бо по банківській карті заправка не дозволена. І ціна чуть інша зразу - не по 42,63 а по 46. Видають 20л? Залишається порахувати, скільки разів за ці 2 год було стартів двигуна, акб отримав добре навантаження бажано ставити на заряд. Ну і скільки пального вигоріло в черзі) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 8 травня, 2022 (змінено) Так, додаток Energy. 20л в руки. Не так і багато запусків було. Може з 15-20 Щойно по карті приблизно поміряв - біля 400-500м. А так довго бо відпуск аж з двох колонок. Всього 4. І народ паралельно ще пробивався через "нема зв'язку з АЗС", хтось ставив додаток, купував літри і тд. В наявності на заправці був тільки ДП. На стелі БГ світилось. Газ і бензин знайти легше навіть без талонів. Дизель по Львову вимели. Змінено 8 травня, 2022 користувачем t.c. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 883 Опубліковано: 9 травня, 2022 44 минуты назад, t.c. сказал: Так, додаток Energy. 20л в руки. Не так і багато запусків було. Може з 15-20 Щойно по карті приблизно поміряв - біля 400-500м. А так довго бо відпуск аж з двох колонок. Всього 4. І народ паралельно ще пробивався через "нема зв'язку з АЗС", хтось ставив додаток, купував літри і тд. В наявності на заправці був тільки ДП. На стелі БГ світилось. Газ і бензин знайти легше навіть без талонів. Дизель по Львову вимели. Я вірно зрозумів: черга була 2 години при тому, що був у наявності лише дизель?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 767 Опубліковано: 9 травня, 2022 18 часов назад, flygti сказал: Ну, это надо обращаться к специалистам. Похоже только Аид знает как из ослиной мочи сделать 95Energy) Из доступного купить Ацетон и добавить из расчета 15% будет примерно 90+ и можно ездить. 2 1 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
flygti 3 480 Опубліковано: 9 травня, 2022 3 часа назад, Аид сказал: Из доступного купить Ацетон и добавить из расчета 15% будет примерно 90+ и можно ездить. Ну про ацетон я не знал. Добавил 1 литр 646 растворителя. И бензина немножко в баке больше и заодно профилактика. Мягкая промывка топливной системы и форсунок. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 9 травня, 2022 9 годин тому, Mozart сказав: Я вірно зрозумів: черга була 2 години при тому, що був у наявності лише дизель?! Є у Львові "помагатори" що віддадуть талони по 60грн. Ще в суботу ВОГ в своєму Прайді ДП по 57 продавав (от не запамятав чи простий чи мустанг). Вже не продають Так, всі стояли за дизелем бо інші АЗС де є хоч якийсь ДП відпускають тільки по талонах (який не купити фіз особам). Реально стояло всього лиш десь 40 машин. Думаю як би представник АЗС пішов в чергу і підказав як поставити апку і купити ДП мало б бути явно швидше. Я стояв біля колонки раптом хвилину. По наливайках не знаю ситуації. Не було бажання палити дизель просто катаючись 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 185 Опубліковано: 9 травня, 2022 З 00:00 9.05 в мережі АЗК WOG збільшується обмеження до 20 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку чи оплаті банківськими картками, і лише за наявності картки лояльності PRIDE 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах