Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

бензин  не пользую, так как на газу катаю
но за качество выскажусь 
долгое время заливался в РОД-НИК Харьков (одна из самых адекватных)
с зимы заметил ухудшение качества и вонь газа 
для сравнения залился в Белгороде на Лукойле

теперь я даже боюсь  предположить, что за дрянь лют в УА, поэтому и цены падать стали (сравним ГАЗ 8,45 UAH / 16,70 РР)

Опубліковано (змінено)

В Донецке появился бензин на некоторых заправках 92-18гр или 36р,95-18.10 или 36.20р что не может не радовать)

Дешевле чем в Крыму...

ОККО в Евпатории конец апреля

84197647f247.jpg

Змінено користувачем Аид
Опубліковано

Дешевле чем в Крыму...

ОККО в Евпатории конец апреля

Буквально вчера звонил друзьям в Крым, г. Ялта. У них бензин стоит 92-й = 36 руб., 95-й = 39 руб. Заправки сети ТЭС, 

В Донецке сам заправился по 36 руб. (18 грн.). Бензин нормальный вроде, машина едет не дергается :)

Только я просил знакомых купить мне рубли в Украине (по 0,45) и покупка бензина в Донецке, мне фактически обошлась в 36 руб. = 16,2 грн  :ph34r:

Опубліковано

ДТ в сравнении с аналогичной датой апреля подросло на 80 баксов тонна а 95 на 100 баксов тонна. Думаю на днях аукнется на 50 коп а то и гривну вверх.

Опубліковано

ДТ в сравнении с аналогичной датой апреля подросло на 80 баксов тонна а 95 на 100 баксов тонна. Думаю на днях аукнется на 50 коп а то и гривну вверх.

Завтра WOG вверх на 50 коп. Но пока только бензин.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...