Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наближається магічна дата - 25 жовтня

зазвичай на біржах починається двіжняк

Порада  для тих, хто не зацікавлений в дублікації своїх коштів на біткоїн голд - позичати гроші під %

Особливо в час великих форків % дуже смачний, для прикладу ось буквально вже зараз - просто шалено високі відсотки по біткоїну

% на малюнку - це за 1 ДЕНЬ!  річний % порахуйте самі :)

btc_load_before_25Oct.png.9ef49de6b2345cb3eb93bc9cca9b31c1.png

PS як давати гроші в борг  на криптобіржах - вже писали і не раз, шукайте на шпальтах форуму

Не втрачайте свій шанс заробити гроші під хороший % і з сильною гарантією.

PPS банки в тихому шоці, однозначно із їх  3..4% максимум річних в валюті

Опубліковано

А чем 25 теперь магическое ? По номеру блока форк скорее всего будет завтра. Но объясните мне каким образом Yobit уже сегодня начислил btg и открыл торги, я никак не пойму...Да и ранее Coinbase заявляла что форк уже произошел ранее. Правда то где ? )

Опубліковано
2 минуты назад, Group1 сказал:

Но объясните мне каким образом Yobit уже сегодня начислил btg и открыл торги, я никак не пойму..

Эти товарищи и 1-го августа были впереди планеты всей :), начислив Кешу и начав торги на сутки (или около того) раньше. Возможно, это просто циферки, быть может - фьючерсы (все равно ведь не вывести никуда, какая в общем-то разница), ну и премайн Голда никто не отменял. Очень мутноватое "золотишко" нынче: мало того, что дорогое (нужно было биток купить за 4-5-6К, чтобы получить форк-монетки), так еще и дешевое (10-15% от оригинала) - парадокс ;). Да и будущее туманно пока, с непонятными перспективами (мало кошельков поодерживают, не говоря о биржах). Что из всей этой затеи выйдет - поглядим...

p.s. Bittrex "заморозила" биткойн-кошельки на ввод/вывод до блока 491407.

Опубліковано

а  десятка за біток то вже є!

правда поки не в нас :)

Через бурхливу гіперінфляцію в Зімбабве біткоїн торгується набагато дорожче, ніж на інших майданчиках, досягаючи позначки в $10100.

Опубліковано
Цитата

Астрологи провозгласили неделю криптовалют, количество биткоинов увеличилось вдвое.

Произошёл долгожданный форк.
https://forklog.com/sostoyalsya-hardfork-bitcoin-gold/

Рынок уже начал реагировать проседанием курса. До каких значений можем снизиться?

Опубліковано
1 час назад, Dobromir сказал:

Произошёл долгожданный форк.
https://forklog.com/sostoyalsya-hardfork-bitcoin-gold/

Рынок уже начал реагировать проседанием курса. До каких значений можем снизиться?

Не верю что появление форков Биткоин способно каким либо образом повлиять на его стоимость на рынке. Разве что в краткосрочной перспективе и незначительно.

Сиюминутный заработок на дублировании  само собой слегка просадит курс... Надолго ли - сомневаюсь. 

Много битка в  других криптовалютах завязано. ООчень много. И сейчас анализируя соотношение битка к основным  торгующимся активно криптам заметно вымывание биткоина .  Дешевеют  они к битку. 

Сложно предсказывать что либо вообще в криптосфере.=) Потому и не буду....  

Опубліковано

Читала много прогнозов пишут все по разному, кому верить не знаю, меня мучает вопрос, когда покупать биткоин? Страх ,не попасть в последний вагон, биржа Wex .

Опубліковано

нікому не вірити, а займатись само-освітою (чи платною освітою в тих, хто шарить) і

сформувати свій фундамент, на базі якого будете  приймати рішення.

все ІМХО.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...