Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Странное представление у Вас о РАБОЧЕМ компе :) По "железу" больше на игровой тянет :)

Там інтегрована відеокарта, простенький процесор і 17 дюймів - класичний набір під домашню роботу (офіс, фільми, інтернет), ніяк не ігри :)

Опубліковано:

Изначально на ноуте DOS. Предустановленной Винды не было.

Ставится... ну, естественно, не лицензионная :) Потому и активатор.

А почему "естественно"? Стоимость лицензионной 10ки чуть больше 100 баксов и никакого гемора... Причем покупается то не на один год.

Опубліковано: (змінено)

Який антивірус поставити? Зараз нема жодного, ловлю  віруси вручну, коли лягає XP запускаюсь з спеціального CD, але деколи вінда падає безповоротно...

ПС сьогодні зловив якийсь новий вірус kdsotgel появляється в автозагрузці, ніяк не можу вловити момент коли відбувається зараження...

Змінено користувачем Twin

Який антивірус поставити? Зараз нема жодного, ловлю  віруси вручну, коли лягає XP запускаюсь з спеціального CD, але деколи вінда падає безповоротно...

З моменту встановлення 8-ки - не ставив жодного антивірусу, і Вам не рекомендую. В самій ОС є хороший антивірус. Іноді завантажую для перевірки одноразові проги для перевірки системи.

Вінда у Вас падає тому-що така вінда, а не через віруси :)

Змінено користувачем Hamilton
Опубліковано:

З моменту встановлення 8-ки - не ставив жодного антивірусу, і Вам не рекомендую. В самій ОС є хороший антивірус. Іноді завантажую для перевірки одноразові проги для перевірки системи.

Вінда у Вас падає тому-що така вінда, а не через віруси :)

В мене залізо 8-ку не потягне.

В мене залізо 8-ку не потягне.

8-ка легша і швидша  (краще 10, але можуть бути нюанси з дровами). Спробуйте, не пожалієте. У мене колись було страшне "корито" а не комп, поставив 8 - був у шоці.

Просто поставте і побачите :)

Змінено користувачем Hamilton
Опубліковано:

Twin : поставне Outpost Firewall Pro. В мене версія 9.3.
Суть така що якщо якась "скотиняка" нишпоркою лізе прописатися в автозавантаження то відразу цей факт ловиться.

Опубліковано:

8-ка легша і швидша  (краще 10, але можуть бути нюанси з дровами). Спробуйте, не пожалієте. У мене колись було страшне "корито" а не комп, поставив 8 - був у шоці.

Просто поставте і побачите :)

В мене проц Інтел коре2 1.73, оперативка 2гб, відео 256мб. ХР просто літає, але деколи злітає)

Опубліковано:

Шановний Twin, зараз на повноцінній 10-ці працюють навіть планшети (!!!) на Інтел Атом (це значно нижче аніж Ваш Кор 2) з 1 ГБ ОЗУ.

Тому якщо володієте необхідними знаннями та навиками для установки ОС - ставте :)

10ка 10-кою, але чомусь усі замовчують предивний факт, що на рівні ядра цієї дивної ОС вбудований кейлоггер шпигун, який відсилає дані фірмі виробнику (Microsoft тобто.....)

це навіть прописано в EULA якщо що

Змінено користувачем senderZ
  • Подобається 1
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.
  • Створити...