Hamilton Опубліковано: 28 лютого, 2016 Опубліковано: 28 лютого, 2016 Странное представление у Вас о РАБОЧЕМ компе По "железу" больше на игровой тянет Там інтегрована відеокарта, простенький процесор і 17 дюймів - класичний набір під домашню роботу (офіс, фільми, інтернет), ніяк не ігри
Kontras Опубліковано: 28 лютого, 2016 Опубліковано: 28 лютого, 2016 Изначально на ноуте DOS. Предустановленной Винды не было. Ставится... ну, естественно, не лицензионная Потому и активатор. А почему "естественно"? Стоимость лицензионной 10ки чуть больше 100 баксов и никакого гемора... Причем покупается то не на один год.
Twin Опубліковано: 28 лютого, 2016 Опубліковано: 28 лютого, 2016 (змінено) Який антивірус поставити? Зараз нема жодного, ловлю віруси вручну, коли лягає XP запускаюсь з спеціального CD, але деколи вінда падає безповоротно... ПС сьогодні зловив якийсь новий вірус kdsotgel появляється в автозагрузці, ніяк не можу вловити момент коли відбувається зараження... Змінено 28 лютого, 2016 користувачем Twin
Hamilton Опубліковано: 28 лютого, 2016 Опубліковано: 28 лютого, 2016 (змінено) Який антивірус поставити? Зараз нема жодного, ловлю віруси вручну, коли лягає XP запускаюсь з спеціального CD, але деколи вінда падає безповоротно... З моменту встановлення 8-ки - не ставив жодного антивірусу, і Вам не рекомендую. В самій ОС є хороший антивірус. Іноді завантажую для перевірки одноразові проги для перевірки системи. Вінда у Вас падає тому-що така вінда, а не через віруси Змінено 28 лютого, 2016 користувачем Hamilton
Twin Опубліковано: 28 лютого, 2016 Опубліковано: 28 лютого, 2016 З моменту встановлення 8-ки - не ставив жодного антивірусу, і Вам не рекомендую. В самій ОС є хороший антивірус. Іноді завантажую для перевірки одноразові проги для перевірки системи. Вінда у Вас падає тому-що така вінда, а не через віруси В мене залізо 8-ку не потягне.
Hamilton Опубліковано: 28 лютого, 2016 Опубліковано: 28 лютого, 2016 (змінено) В мене залізо 8-ку не потягне. 8-ка легша і швидша (краще 10, але можуть бути нюанси з дровами). Спробуйте, не пожалієте. У мене колись було страшне "корито" а не комп, поставив 8 - був у шоці. Просто поставте і побачите Змінено 28 лютого, 2016 користувачем Hamilton
big_begemot Опубліковано: 28 лютого, 2016 Опубліковано: 28 лютого, 2016 Twin : поставне Outpost Firewall Pro. В мене версія 9.3.Суть така що якщо якась "скотиняка" нишпоркою лізе прописатися в автозавантаження то відразу цей факт ловиться.
Twin Опубліковано: 28 лютого, 2016 Опубліковано: 28 лютого, 2016 8-ка легша і швидша (краще 10, але можуть бути нюанси з дровами). Спробуйте, не пожалієте. У мене колись було страшне "корито" а не комп, поставив 8 - був у шоці. Просто поставте і побачите В мене проц Інтел коре2 1.73, оперативка 2гб, відео 256мб. ХР просто літає, але деколи злітає)
Hamilton Опубліковано: 28 лютого, 2016 Опубліковано: 28 лютого, 2016 Шановний Twin, зараз на повноцінній 10-ці працюють навіть планшети (!!!) на Інтел Атом (це значно нижче аніж Ваш Кор 2) з 1 ГБ ОЗУ. Тому якщо володієте необхідними знаннями та навиками для установки ОС - ставте
senderZ Опубліковано: 28 лютого, 2016 Опубліковано: 28 лютого, 2016 (змінено) 10ка 10-кою, але чомусь усі замовчують предивний факт, що на рівні ядра цієї дивної ОС вбудований кейлоггер шпигун, який відсилає дані фірмі виробнику (Microsoft тобто.....) це навіть прописано в EULA якщо що Змінено 28 лютого, 2016 користувачем senderZ 1
Рекомендовані повідомлення