Перейти до вмісту

Himik

Форумчанин
  • Публікації

    539
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

578 Душка

Про Himik

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Я зараз в:
    UAH

Відвідувачі профілю

5 571 перегляд профілю
  1. Himik

    Прогноз курса доллара к гривне

    Моя думка що точка злому тенденції 28,5. А неповернення 28,9.
  2. Himik

    Прогноз курса доллара к гривне

    Знаете Вам нужно разделить мухи отдельно слоны отдельно, тогда все и станет ясно, для примера возьмете ОВГЗ скажем Британии или Японии, даже Китая, и детально рассмотрите портфель, немного теории почитайте, я не имею столько времени и желания писать то что уже давно написано. А кредиты народ и под 40% берет .
  3. Himik

    Прогноз курса доллара к гривне

    И что? Хотят купить БОЛЬШЕ чем им позволяют. Ограничивают приток валюты, чтобы грн не укреплялась слишком.
  4. Himik

    Прогноз курса доллара к гривне

    Не нужно искать черною кошку в темной комнате, особенно тогда когда ее нет. Есть урожай картохи она стоит 6 грн, нет урожая 20, 200,2000. Бакс товар, есть принос бакс по 12 нет приноса по 200, все остальное от лукавого
  5. От 20л - 2 грн за л и цена сейчас 28,95 на стеле и на сайте https://www.glusco.swiss/uk/fuel Где покупали? Епицентр например скинул цены процентов на 10-15.
  6. Не по теме но все же дайте доказательства, есть чеки? Или все на бла бла бла строится?
  7. Himik

    Почему отменили будущее?

    А crispr? Как по мне прорыв.
  8. Himik

    Рада приняла закон о растаможке «евроблях»

    Я вибачаюсь ясновельможний пан до мене особисто звертається, чи це такий метод узагальнення? Бо я не пригадую особистих зустрічей з Вами, і не думаю що Ви знаєте яким авто я володію. А ще мене цікавить чому Вас так бентежать штрафи з інших? Ви так реагуєте неначе це з Вашої кишені буде, крім того показуєте повну необізнаність в прийнятих сьогодні законопроектах.
  9. Himik

    Рада приняла закон о растаможке «евроблях»

    О так це не жабенятко, це велика жирна жаба! Його ясновельможність не можуть адекватно сформулювати свою думку?
  10. Himik

    Рада приняла закон о растаможке «евроблях»

    Потомка славетних Арійців, прямого нащадка Одіна, наймудрішого і ясновельможого повелитиля авто з салонів, генія чесного бізнесу душить маленьке жабенятко??? Звідки стільки ненависті і призирства один до одного в цій країні... Гидко, противно і соромно таке читати......
  11. Himik

    Так ли всё хреново?

    Теоретично так, провидить фінансову діяльність, отримує прибуток, і сплачує з нього податки, які (так як компанія державна) належать народу України. За 2017 рік було сплачено 21,3 млрд грн податку на прибуток (тобто підприємство прибуткове а загально сплата до держбюджету більша за рахунок ПДВ ренти, дивів), хоча з держбюджету на покривання субсидій виділено 51,3 млрд грн. (глянути можна тут http://www.naftogaz.com/files/Zvity/NAK_AnRep2017_UA.pdf). Якщо глянути на рівень розрахунків за газ то з реалізації загальної продукції (227 млрд) субсидія складає 25%, цікаво якщо взяти газ то скільки там буде субсидій 60%? 80%? Реально лінь шукати, але суть думаю не міняє. Державна компанія як і результат її діяльності належить народу України, ну по Конституціії як мінімум. Всі решта спори я думаю абсолютно немають сенсу.
×