Перейти до вмісту

yarikw1949

Форумчанин
  • Публікації

    33
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

86 Душка

Про yarikw1949

  • Звання
    Member

Відвідувачі профілю

1 792 перегляду профілю
  1. yarikw1949

    Наличие валюты/гривни в банках

    І касир виходить, витягає аркуш з курсами і вішає інший - 35/.... І посміхаючись каже ''Беру''. І поміняють як милі 😁. І все по закону - курс вони можуть міняти скільки завгодно і ставити який завгодно.
  2. Добрий день. Хтось може будь-ласка скинути таблицю де вказано курс доллара для 50К депозитів, по банкам? Бачив на форумі, але на жаль не можу знайти.
  3. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Міністр фінансів України Сергій Марченко заявив, що у нашої країни немає проблем з обслуговуванням державного боргу, і нема потреби у списанні та реструктуризації боргових зобов'язань, пише Володимир Костирін, РБК-Україна. Отже виплата боргів на 1 місці.
  4. Добрий день. Підкажіть будь ласка, в яких банках є продаж валюти на депозит? Всім зарані дякую за будь-яку корисну інформацію.
  5. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Кременчук. Звичайні обмінки: купівля 29, продаж 35. Продають з приносу, але якщо побігати по місту кілька тисяч знайти можна.
  6. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Проголошені вони в межах областей і в будь-який момент можна сказати що вони існують в межах областей, просто неконтрольована ними частина ''окупована''. Трактувати ці заяви як і Мінські домовленості можна як завгодно, а суть одна - право сильнішого повернулося в повній мірі. Гривня не є валютою сильнішої сторони тому їй не світить нічого хорошого і буде коливатися в залежності від дій і заяв сильнішого дуже сильно. На сьогодні наче відіграли вчорашні новини. На наступні кілька днів курс буде залежати від дій НБУ і заяв і дій нашої влади, рф поки переварюватиме реакцію світу і окрім заяв у наступні кілька днів себе, напевно, нічим не проявить.
  7. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так проголошували вони себе в межах областей і в їх ''тіпа конституціях'' записано про межі областей. Тому це дуже погана новина для гривні. А загалом думаю що зараз переходимо вже остаточно на новий рівень 28-30 грн за доллар на якому при відсутності військових потрясінь будемо знаходитись до початку-середини літа.
  8. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Шановні. Всі розуміють, що за яку тему не візьмись слів (цензурних) мало, а емоції просто зашкалюють. Але це тема про прогноз курсу долара, а не про атомну енергетику та інше, тому повернімося до суті. Дякую. Щодо курсу то я думаю ми ще трохи підростемо, десь до рівня 26.8-27, а потім буде корекція трохи в них.
  9. Шановні підскажіть будь-ласка де можна побачити повний текст змін до постанови 641 від 11 листопада? Бо щось не можу його знайти, а інформаційні шматки на різних порталах новин мені не дають змоги гланути на картину в цілому.
  10. https://www.rosbalt.ru/world/2020/04/22/1839886.html В Германии рассказали о результатах вскрытия умерших с коронавирусом
  11. Тривалість карантину прямопропорційна кількості дурнів помножених на їхню тупість і пофігізм і обернено пропорційний кваліфікації влади і медиків. Достатньо і 20 днів, але КАРАНТИНУ, а не клоунського маскараду як у нас. Тому можна вважати що у нас карантин триває ............. 0 днів. У нас як у деяких дамочок на дієті: вдень нічого не їм зате вночі нажруся від душі. Це дієта? Тому можна вважати що написане вище є формулою. Ви ж не сперечаєтесь із формулою закона Ома? При високій соціальній відповідальності людей, правильній роботі влади і медиків ми б зараз вже зняли б всі обмеження що шкодять економіці. Але ж ми всі здорові! Щодо смертності від інших інфекційних хвороб то я вже писав на цю тему, не хочу повторювати.
  12. https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries - статистика, можна подивитись. Швеція 1540 вмерли, 550 видужало, 14385 захворіло. Білорусія - 45, 342, 4779 відповідно. Звичайно можна сказати, що у нас не всіх перевіряють, але будемо брати все ж офіційну статистику. Так що результати не такі ж. І там все ж міряють, хоч і без такого як у нас карантину. А карантин якраз і розрахований на дурнів - так у них можливостей менше. Тому можна сказати що карантин прямопропорційний кількості дурнів помножених на їхню тупість і пофігізм і обернено пропорційний кваліфікації влади і медиків. І все ж як визначити що людина здорова чи ні? Все ж міряти чи опитувати?
×