Перейти до вмісту

yarikw1949

Форумчанин
  • Публікації

    33
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача yarikw1949

  1. yarikw1949

    Наличие валюты/гривни в банках

    І касир виходить, витягає аркуш з курсами і вішає інший - 35/.... І посміхаючись каже ''Беру''. І поміняють як милі 😁. І все по закону - курс вони можуть міняти скільки завгодно і ставити який завгодно.
  2. Добрий день. Хтось може будь-ласка скинути таблицю де вказано курс доллара для 50К депозитів, по банкам? Бачив на форумі, але на жаль не можу знайти.
  3. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Міністр фінансів України Сергій Марченко заявив, що у нашої країни немає проблем з обслуговуванням державного боргу, і нема потреби у списанні та реструктуризації боргових зобов'язань, пише Володимир Костирін, РБК-Україна. Отже виплата боргів на 1 місці.
  4. Добрий день. Підкажіть будь ласка, в яких банках є продаж валюти на депозит? Всім зарані дякую за будь-яку корисну інформацію.
  5. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Кременчук. Звичайні обмінки: купівля 29, продаж 35. Продають з приносу, але якщо побігати по місту кілька тисяч знайти можна.
  6. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Проголошені вони в межах областей і в будь-який момент можна сказати що вони існують в межах областей, просто неконтрольована ними частина ''окупована''. Трактувати ці заяви як і Мінські домовленості можна як завгодно, а суть одна - право сильнішого повернулося в повній мірі. Гривня не є валютою сильнішої сторони тому їй не світить нічого хорошого і буде коливатися в залежності від дій і заяв сильнішого дуже сильно. На сьогодні наче відіграли вчорашні новини. На наступні кілька днів курс буде залежати від дій НБУ і заяв і дій нашої влади, рф поки переварюватиме реакцію світу і окрім заяв у наступні кілька днів себе, напевно, нічим не проявить.
  7. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Так проголошували вони себе в межах областей і в їх ''тіпа конституціях'' записано про межі областей. Тому це дуже погана новина для гривні. А загалом думаю що зараз переходимо вже остаточно на новий рівень 28-30 грн за доллар на якому при відсутності військових потрясінь будемо знаходитись до початку-середини літа.
  8. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Шановні. Всі розуміють, що за яку тему не візьмись слів (цензурних) мало, а емоції просто зашкалюють. Але це тема про прогноз курсу долара, а не про атомну енергетику та інше, тому повернімося до суті. Дякую. Щодо курсу то я думаю ми ще трохи підростемо, десь до рівня 26.8-27, а потім буде корекція трохи в них.
  9. Шановні підскажіть будь-ласка де можна побачити повний текст змін до постанови 641 від 11 листопада? Бо щось не можу його знайти, а інформаційні шматки на різних порталах новин мені не дають змоги гланути на картину в цілому.
  10. https://www.rosbalt.ru/world/2020/04/22/1839886.html В Германии рассказали о результатах вскрытия умерших с коронавирусом
  11. Тривалість карантину прямопропорційна кількості дурнів помножених на їхню тупість і пофігізм і обернено пропорційний кваліфікації влади і медиків. Достатньо і 20 днів, але КАРАНТИНУ, а не клоунського маскараду як у нас. Тому можна вважати що у нас карантин триває ............. 0 днів. У нас як у деяких дамочок на дієті: вдень нічого не їм зате вночі нажруся від душі. Це дієта? Тому можна вважати що написане вище є формулою. Ви ж не сперечаєтесь із формулою закона Ома? При високій соціальній відповідальності людей, правильній роботі влади і медиків ми б зараз вже зняли б всі обмеження що шкодять економіці. Але ж ми всі здорові! Щодо смертності від інших інфекційних хвороб то я вже писав на цю тему, не хочу повторювати.
  12. https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries - статистика, можна подивитись. Швеція 1540 вмерли, 550 видужало, 14385 захворіло. Білорусія - 45, 342, 4779 відповідно. Звичайно можна сказати, що у нас не всіх перевіряють, але будемо брати все ж офіційну статистику. Так що результати не такі ж. І там все ж міряють, хоч і без такого як у нас карантину. А карантин якраз і розрахований на дурнів - так у них можливостей менше. Тому можна сказати що карантин прямопропорційний кількості дурнів помножених на їхню тупість і пофігізм і обернено пропорційний кваліфікації влади і медиків. І все ж як визначити що людина здорова чи ні? Все ж міряти чи опитувати?
  13. Згадується анекдот. У чоловіків у Віларібо 25 см, а у Вілабаджо 15 см. Як таке можливо? Просто одних опитували, а у інших міряли... Цікаво Ви як плануєте визначати те що людина здорова чи ні? Опитувати чи міряти...😊
  14. Всі пишуть про дефолт - погано чи добре, продаж землі, співпрацю МВФ..... В данних випадках можна перевірити ЛИШЕ практикою і то щось одне: дефолт чи не дефолт, продаж землі чи продовження мораторія. Але в будь-якому разі ми ПОБАЧИМО лише один з варіантів і завжди можна сказати, що треба зробити по іншому - так було б ще краще. Ми не суб'єкти політичної волі, а об'єкти тому ми можемо лише спостерігати і намагатися вгадати, що буде зроблено і як ще можна використати для того щоб хоча б зберегти, а ще краще примножити. В попередньому прогнозі я писав що курс досягне 28, але не бачив корекції. До кінця тижня, якщо не буде форс-мажорів, думаю вище 28.5 не підемо.
  15. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ідемо далі на 28 на міжбанку. Як казав раніше на цьому максимум на наступному тижні візьмемо даний рубіж. Зупинки чи кількаденної корекції не бачу. До кінця місяця, на мою думку, візьмемо 28,50 чи 29 грн за долар. Готівка йтиме попереду на 1-1,5 грн. Проблема з курсом комплексна - коронавірус просто вогник на бікфордовому шнурі. Всім здоров'я і міцних нервів. Хто в валюті і має валютний дохід - смачного попкорну і поменше сарказму до інших.
  16. yarikw1949

    Прогноз курса доллара к гривне

    Дивно, а я чомусь думав що срібло, а потім золото (після впровадження "Золотого стандарта") було основним платіжним засобом скрізь у світі. Фунт же вартував 7 і 2 десятих з копійками грамів золота на початку минулого століття і папірці можна було обміняти на фізичне золото. Скільки коштували інші валюти кожен може подивитися самостійно в інтернеті. Щодо курсу то на даний момент не бачу ніяких передумов щоб зупинитися раніше 28 гривень за долар. Цього рівня досягнемо протягом тижня, максимум двох. За цей час ситуація трохи розвидниться на горизонт може того ж тижня-двух.
  17. Свою оцінку кількості людей, що осуджують протестувальників, я брав з свого кола спілкування та ряду інтернет-ресурсів - включаючи цей. Тому на глобальному рівні дійсно можу помилятися. І, сподіваюсь Катон мені пробачить плагіат: А що автобус не поїде то шкода.......
  18. Інколи на ніч виникають дурні думки. Ось одна із них. Багато людей зараз осуджує жителів Нових Санжар, та ще двух селищ де бастували (Західна Україна). Ось якби було можна взяти чоловік 30 здорових людей, привезти їх літаком, і сказати що вони евакуйовані з Китаю. посадити їх у автобус і повозити по рідній землі скріз - де приймуть. Тільки щоб НІХТО не знав, і повозити СКРІЗЬ - і на Заході, і на Сході, і на Півдні, і на Півночі, і в Центрі, по містам-мільйонниках ОБОВ'ЯЗКОВО (бо я вважаю, що теорія і практика річ різна - знання, що до тебе точно не привезуть дає додаткову сміливість). І подивитися на поведінку ВСІХ жителів. Щоб ніхто потім не розповідав, що він зробив би, а на ділі показав себе. Але то все просто думки на ніч, які неможливо реалізувати на ділі. P.S. Не треба осуджувати всіх жителів - багато хто не вийшов. P. S.S. Читав статтю на Росбалті, там розповідалося про те як лікарі тікали від хлопця з температурою, який сказав, що до цього був у Китаї. Це було наче в Уфі. Хто хоче може пошукати. У Франції туристи масово покидають містечко в яке привезли евакуйованих, частина жителів теж покидає місто, частина каже що краще б їх привезли кудись де інде, частина відноситься до цього пофігістично. P.S.S.S. "Не судіть, та не судимі будете", "Нехай першим кине камінь хто без гріха". Я наприклад не хочу осуджувати людей які вийшли проти розміщення евакуйованих, але ті хто порушив закон треба покарати, а брехунів і балаболів від влади піддати остракізму на віки. Всім здоров'я і міцних нервів. Сподіваюсь я не витранив Ваш час даремно. А що автобус не поїде то шкода.......
  19. https://www.unn.com.ua/ru/news/1853411-komarovskiy-pro-protesti-cherez-evakuatsiyi-ukrayintsiv-z-kitayu-kriza-morali-i-zapasiv-intelektu?utm_medium=referral&utm_source=kurs_com_ua&utm_campaign=you_can_get_more Комаровский о протестах из-за эвакуации украинцев из Китая: кризис морали и запасов интеллекта
  20. Якщо, не дай Боже, в Україну прийде короновірус, то враховуючи стан готовності до цього влади і медичних закладів - нас чекає треш на рівні фільмів типу Заражені 2011 року. Тому тим більше треба уділяти уваги заходам безпеки з евакуйованими людьми з Китаю. А розуміння владою і людьми ситуацією можна сформульвати рядом питань: 1) Чому людей не вивезли раніше - на тиждень-два? 2) Скільки в Україні людей які перебували в Китаї з середини грудня і чи вони під наглядом, як і їх оточення? Їх чимало (сотні, а то й тисячі). 3) Як казалося вище - скільки в Україні хворих на туберкульоз, ВіЛ, гепатити, сифіліс, кір, та ін.? А всім по барабану. До речі в моєму місті закрили тубдиспансер. Я вітаю всіх , але хворі на туберкульоз, тепер їздитимуть лікування, диспансеризацію, огляди за сотню кілометрів до обласного центра. І звісно на таксі чи власному авто .
  21. https://focus.ua/politics/450500-ne_bylo_dialoga_s_liudmi_aktivist_iz_novykh_sanzhar_rasskazal_o_prichinakh_bunta?utm_medium=referral&utm_source=kurs_com_ua&utm_campaign=you_can_get_more https://comments.ua/news/society/developments/646981-srednevekov-e-i-molchanie-eksperty-nazvali-prichiny-protestov-protiv-uhan-skih-ved-m.html?utm_medium=referral&utm_source=kurs_com_ua&utm_campaign=you_can_get_more Взагалі, на мою думку, основна вина все ж на владі. А люди (і на даному форумі також) чомусь роблять висновки не маючи всієї інформації і більше піддаючись емоціям і політичній позиції.
×