Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 15.02.2026 в 23:34, Modestus сказал:

1. В годы промежуточных выборов в Конгресс США с 1986 года по 2006 год включительно доллар падал.

2. В годы промежуточных выборов в Конгресс США с 2010 года по 2022 год включительно доллар рос. Особенно сильным был рост доллара в 2022 году.

3. Поведение пары евро/доллар в годы промежуточных выборов в Конгресс США не зависит от итогов выборов. Например, 2002 - РП обе палаты, 2006 - ДП обе палаты, 2010 - ДП Сенат, РП ПП,  2014 - РП обе палаты, 2018 - РП Сенат, ДП ПП, 2022 -ДП Сенат, РП ПП.

4. Примечание: ДП - Демократическая партия, РП - Республиканская партия, ПП - Палата представителей, время выборов - ноябрь.

Напоминаю, если что, содержание пункта 3 о том, что поведение пары евро/доллар в годы промежуточных выборов в Конгресс США ранее не зависело от итогов выборов. Например, в 2018 году при первой каденции Трампа евро падал против доллара как до выборов, так и после выборов, причем весь 2019 год, хотя в результате выборов Конгресс разделился, а именно республиканцы сохранили большинство в Сенате, но потеряли Палату представителей.

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано
В 09.08.2025 в 12:13, RiK сказав:

Пятничного Трампа нема. Цього разу. Можна сьогодні змінити синій з райфу по 41.60 на євро по 48.40. Але не буду. Причина 1. Ймовірність швидкого перемир'я близька до нуля. Ймовірність не швидкого перемир'я до кінця 2025 року я оцінюю в 49%. В будь-якому варіанті угоди Україна отримає кабальні умови, на які влада буде йти як на ешафот. Овальний кабінет-2 буде. Причина 2. Статистика 12 серпня ймовірно охолодить очікування зниження ставок.

Висновок: до кінця серпня очікуватиму пару на рівні 1.127.

Це виключно моє бачення, прошу не сприймати за фінансову рекомендацію. Я ще маю 25% в євро для непередбачуваного)))

Збувся мій прогноз від 9 серпня. Але 2025р. Довго довелось чекати😁

Опубліковано

Цена пытается нащупать дно  , с текущих вряд ли возможен отскок . Скорее всего цена ещё раз пойдёт на перелой и только потом отскок  ,вижу такую картинку- плоскость или треугольник ...20261007_212328.jpg.da8fbafb4d3a9e17add22ddfe32aa2cd.jpg20261007_212440.jpg.d312375db93b6f594bcfa17cc9690e84.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...