Lora20014 584 Опубліковано: 28 вересня, 2022 (змінено) 11 минут назад, Sauber сказал: Есть тут ещё такие же алени, как я, которые на паритете в евро зашли?) Евро появилось в Рево, от обмена гривны из Мони и БВР банков. А рука не поднималась близко к паритету менять евро на доллар. Все ждали-вот-вот. Да и были лёгкие колебания... Змінено 28 вересня, 2022 користувачем Lora20014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 28 вересня, 2022 10 хвилин тому, Sauber сказав: Есть тут ещё такие же алени, как я, которые на паритете в евро зашли?) на all in заходити не буду, але мабуть ще трохи поміняю. В середньому може і вийде трохи нижче паритету, я цим не дуже переймаюся) євро ще своє відіграє. Як швидко - побачимо. Для промисловості ЄС низький євро - поки бонус. inho 3 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
artem_416 317 Опубліковано: 28 вересня, 2022 5 минут назад, Moskit сказал: на all in заходити не буду, але мабуть ще трохи поміняю. В середньому може і вийде трохи нижче паритету, я цим не дуже переймаюся) євро ще своє відіграє. Як швидко - побачимо. Для промисловості ЄС низький євро - поки бонус. inho Эгергоносители в долларах перерасчет на евро, всёравно дорого. Данные выходят крайне плохие а на дальше ещо хуже. И долговой кризис начинает набирать обороты. Шара закончилась . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 28 вересня, 2022 (змінено) 1 година тому, artem_416 сказав: Эгергоносители в долларах перерасчет на евро, всёравно дорого. Данные выходят крайне плохие а на дальше ещо хуже. И долговой кризис начинает набирать обороты. Шара закончилась . не зовсім зрозумів за енергоносії. На Вашу думку німці мають заключати угоду із катарцями чи саудитами тільки в доларах? Зовсім ні. також не зрозумів про боргову кризу. Чию? Під ті проценти, що позичають (далеко не всім) німецькі банки у нас би черга стояла без перерви "на туалет". для кого закінчилася шара? для працюючих, яким шеф фірми одномоменто видає 3 000 євро (звичайно, не кожний шеф і не кожному)? https://www.bild.de/geld/wirtschaft/wirtschaft/kabinett-gibt-gruenes-licht-fuer-inflationsausgleich-3000-euro-vom-chef-81459752.bild.html imho Змінено 28 вересня, 2022 користувачем Moskit 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
green123 117 Опубліковано: 28 вересня, 2022 (змінено) 2 часа назад, Sauber сказал: Есть тут ещё такие же алени, как я, которые на паритете в евро зашли?) есть - но захожу постепенно по мере свободной гривни - лесенкой - начал с паритета... Вчера вот буквально в укргазе по 36.12 еще чуток урвал... Хз если честно, беру на перспективу - доллар не конвертирую в евро пока - думаю еще просядет евро нехило к доллару осенью-зимой, да и непонятно как подрыв Северных Потоков повлияет на экономику ЕС....- а за гривну самое оно Змінено 28 вересня, 2022 користувачем green123 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 177 Опубліковано: 28 вересня, 2022 2 часа назад, Lora20014 сказал: ещё и можно заказать курс по лимитам-если и когда будет нужный уровень-они автоматом поменяют. Стоп-заявку на продажу долларов в Революте не подавали? Что-то Пауэлл сказал в 17-15 сегодня, что индекс доллара резво снизился. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sauber 886 Опубліковано: 28 вересня, 2022 1 час назад, Moskit сказал: 3 минуты назад, Moskit сказал: на all in заходити не буду, але мабуть ще трохи поміняю. В середньому може і вийде трохи нижче паритету, я цим не дуже переймаюся) євро ще своє відіграє. Як швидко - побачимо. Для промисловості ЄС низький євро - поки бонус. inho Згоден, що євро ще повернеться, це ж не гривня. Трохи пече, що практично всю суму, що планував під євро, злив одразу, не очікував, що аж до 0.95 впаде. По ідеї, брати зараз євро під 3-місячне депо в надійних банках за гривню - дуже смачна пропозиція, всього 15% падіння з початку (широкомасштабної) війни. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
green123 117 Опубліковано: 28 вересня, 2022 (змінено) 8 минут назад, Sauber сказал: Згоден, що євро ще повернеться, це ж не гривня. Трохи пече, що практично всю суму, що планував під євро, злив одразу, не очікував, що аж до 0.95 впаде. По ідеї, брати зараз євро під 3-місячне депо в надійних банках за гривню - дуже смачна пропозиція, всього 15% падіння з початку (широкомасштабної) війни. да и как по мне с наличным евро по окончании депозита будет меньше проблем.... Но есть риски в виде его падения до непонятно каких минимумов лично для меня - поэтому думаю постепенно запрыгивать в него Змінено 28 вересня, 2022 користувачем green123 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Denka 8 954 Опубліковано: 28 вересня, 2022 23.11.2021 в 21:22, Denka сказал: паритет 1:1 23.11.2021 в 22:15, Denka сказал: Неготовность ЕС к энергетическому кризису. Ждать весной-летом 2022. Нагадаю свій прогноз. Які є думки чи піде єврік на 0,85? 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
artem_416 317 Опубліковано: 28 вересня, 2022 52 минуты назад, Moskit сказал: не зовсім зрозумів за енергоносії. На Вашу думку німці мають заключати угоду із катарцями чи саудитами тільки в доларах? Зовсім ні. також не зрозумів про боргову кризу. Чию? Під ті проценти, що позичають (далеко не всім) німецькі банки у нас би черга стояла без перерви "на туалет". для кого закінчилася шара? для працюючих, яким шеф фірми одномоменто видає 3 000 євро (звичайно, не кожний шеф і не кожному)? https://www.bild.de/geld/wirtschaft/wirtschaft/kabinett-gibt-gruenes-licht-fuer-inflationsausgleich-3000-euro-vom-chef-81459752.bild.html imho Сначала посмотрите нат доходность облигаций стран ЕС. Сейчас это 2-5проц, а было минус , я дал 100 отдали 90. Италия 3 триллиона под 4 проц вместо минуса 1 проц, долго протянет. И большинство контрактов на покупку енергоносители в долларах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах