Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 часа назад, Twin сказал:

Я вже вибрав ліміти Райфу,  взяв євро.  От тепер думаю на залишок взяти в Півні,  але там 44

У Львові щойно відкрилося відділення банку "Кліринговий Дім".

Зараз у ньому продаж під депозит в онлайн: долар 41.30, євро 43.63.

Опубліковано

Да... от 1,05 отскочили.

А я поторопился - сдал по 40,05 с утра . На слухах о скором паритете.

Если 1,05 таки вниз пробьем - тогда следующий уровень - паритет!

Опубліковано
42 минуты назад, asti сказал:

Да... от 1,05 отскочили.

А я поторопился - сдал по 44,05 с утра . На слухах о скором паритете.

Если 1,05 таки вниз пробьем - тогда следующий уровень - паритет!

Наличка пока что в отскок особо не верит и выше 43.95 не берет...

Опубліковано
27 минут назад, asti сказал:

выше 43.95 не берет...

Тому і не бере,що каси банків виставили /43.90. Чи ви думаєте, що оператори не слідкують за курсами банків ?

Опубліковано
31.10.2024 в 14:16, Denka сказал:

Як бачити - прогноз досить точний. Бо лишився останній місяць осені. До 1.06 курс так і не підійшов.

Таки дійшов. Але подібна реакція ринків (долар, біткойн) на перемогу Трампа виглядає як стадія ейфорії перед кризою.

Опубліковано
1 час назад, asti сказал:

Наличка пока что в отскок особо не верит и выше 43.95 не берет... 

Что-то Вы поздновато решились сдавать?;) Тут, я думаю, от 1.12 или, в крайнем случае, от 1.09 кое-кто сдал евро и сейчас в короткой позиции. Подскок был под закрытие европейской сессии и после закрытия немного откатились. Привыкайте к повышенной волатильности среди дня.

Радабанк и Клиринговый Дом на ночь по евро +10 копеек от оптимальных курсов среди дня на продаже в онлайн поставили.

Опубліковано
6 часов назад, kmk сказал:

ну, то така собі лотерея. Навіщо його купляти, коли він падає далі? І хтось рахує свої статки в євро?

Теперь падает, потом рост. Эта пара  без проиграша , но часто бывает дольше ждать чтоб заработать. Портфель или евро или доллар.

Ну если ты здал на 1.10/1.11 то 1.06 можна закупать по частям. Мы не Ванги. Но мне кажется или мои хотелки, что евро будет ниже.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...